1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Microsoft Xbox One Wireless Controller Combat Tech - Xbox One Kontroller

Microsoft Xbox One Wireless Controller Combat Tech


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

13 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A népszerű Xbox Tech kontroller sorozat harmadik tagja igazi katonás külsővel csábítja a játékosokat. A Combat Tech Xbox Vezeték Nélküli Kontroller sötétzöld színe és élénk mintái a szárazföldi csapatok látványvilágát idézi meg. Az összes extrával rendelkezik: rezgő ravaszok a még élethűbb játékélményért, beépített Bluetooth technológia, amivel egyszerűen párosítható Windows 10-es PC-hez és táblagépekhez, illetve a Tech sorozattól megszokott gumírozott markolat a még jobb, kényelmesebb fogás érdekében. A kontrollert lézer bevéséses minták és látványos katonai jelek teszik még izgalmasabbá.

A korábbi generációs kontrollerhez képest az új modell letisztultabb ergonómiával, pontosabb irányítást garantáló D-Pad-dal, külön rezgő funkcióval ellátott ravaszokkal, valamint módosított dizájnnal érkezett, így a kényelem és az élmény tekintetében is szintet lépett.

Az Xbox wireless kontroller világszerte a profi játékélmény, a kényelem és a minőség szinonimájává vált az évek folyamán, amennyiben pedig te is meg akarod tapasztalni mindezt, szerezd be a sajátodat még ma!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG