1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

John Wick Hex - PlayStation 4 Játékok

John Wick Hex


  • Gyártó: Lionsgate Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 990 Ft

Új

4 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Lépj be John Wick, a profi gyilkológép világába a John Wick Hex stratégiai játékkal, ami a műfaj legjobb elemeit ötvözi a mozifilmek gyors akciójával. Úgy kell gondolkodnod és lecsapnod az ellenfelekre, ahogy a Keanu Reeves által alakított főhős teszi a filmekben! Az eredeti készítőkkel szoros együttműködésben készült játékban a harc egy pontosan koreografált sakkjátszmára hasonlít, élethű animációkkal és látványos tűzharcokkal. Minden támadás előtt döntéseket kell hoznod, amelyek dinamikusan befolyásolják az akció további alakulását.

A John Wick Hex elmossa a határokat a stratégiai és akciójátékok között. Izgalmas, időzített akciókkal kiválóan visszaadja a filmek hangulatát. Teljesíts jól a kampányban, és további új fegyvereket, öltözékeket és helyszíneket nyithatsz meg. Minden fegyver új lehetőségeket nyit meg, de vigyázz, mert a lőszer véges, úgyhogy minden lövésre és újratöltésre oda kell figyelni.

A játék kampánya egy új történetet mesél el, amelyben John küzd Winston és Charon kiszabadításáért egy eddig ismeretlen gonosztevő karmai közül. A történetet a valódi színészek, Ian McShane és Lance Reddick szinkronhangjai keltik életre, a főellenség Hex hangját pedig a legendás Troy Baker adja. A különleges, grafikus noir stílust Austin Wintory izgalmas zenei anyaga egészíti ki.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG