1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

XIII - Limited Edition - PlayStation 4 Játékok

XIII - Limited Edition


  • Gyártó: Microids

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

6 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Az eredetileg 2003-ban megjelent, kultikus státuszba emelkedett belső nézetű lövöldözős játék, a XIII teljes körűen felújított verzióval tér vissza! Az új XIII nagyfelbontású grafikával, még látványosabb köntösben varázsolja el a játékosokat, egy izgalmas kémtörténettel, plusz még izgalmasabb akcióval.

A forrásul szolgáló grafikus novellákra és képregényekre hasonlító látványvilágú XIII egy fordulatos történetet mesél el, amelynek szereplői a legvadabb összeesküvések részesei lesznek. A játék nagy népszerűségre tett szert, köszönhetően jól megírt párbeszédeinek, izgalmas és változatos helyszíneinek, és különleges FPS játékmenetének. Most újra átélheted a teljes kalandot, még szebb látvány és modernizált játékmenet kíséretében! A 34 pályát felölelő kampány mellett pedig akciódús multiplayer meccsekben is részt vehetsz.

A XIII Limited Editionnel egy különleges csomagot szerezhetsz meg, amelynek része az alapjáték különleges fémtokban, arany színű fegyver skinek, és három művészeti kártya a játék világából.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG