1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Mass Effect Legendary Edition - PlayStation 4 Játékok

Mass Effect Legendary Edition


  • Gyártó: Electronic Arts

  • Megjelenés dátuma: 2021-05-14

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

5 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A csomag tartalma

Mass Effect Remastered játékszoftver

Mass Effect 2 Remastered játékszoftver

Mass Effect 3 Remastered játékszoftver

Minden korábban megjelent DLC

Három epikus sci-fi kaland egyetlen legendás csomagban – ez a Mass Effect Legendary Edition! Éld át újra a BioWare kultikus trilógiáját felújított formában, még szebb grafikával és csiszoltabb, modernizált játékmenettel! A három epizód mellett a csomag az összes, valaha megjelent egyjátékos DLC-t is tartalmazza!

Csak egyetlen ember áll az emberiség, és a rá leselkedő eddigi legnagyobb fenyegetés között. Shephard Parancsnok visszatér a kimagaslóan magasra értékelt Mass Effect trilógia főhőseként a Mass Effect Legendary Edition-ben. Három óriási szerepjáték, és több, mint 40 DLC, beleértve a promóciós fegyvereket, páncélokat, új helyszíneket és egyéb tartalmakat. Mindez felújított grafikával, 4K felbontással és választható 60 fps képfrissítéssel. Fedezd fel ezt a lenyűgözően gazdag sci-fi univerzumot, ahol minden döntésednek komoly súlya van a történet kimenetelét illetően!

Három játék – egy csomag: Játszd végig mindhárom Mass Effect játékot egyetlen, egységes csomagban, az elejétől a végéig egy vadonatúj karakterrel, akit még az eddigieknél is részletesebben testre szabhatsz!

Az új generációra tervezve: Élvezd a trilógiát 4K felbontásban, megújult textúrákkal, effektekkel, részletesebb karaktermodellekkel, magasabb képfrissítéssel és HDR támogatással.

Több, mint 40 DLC: A három játékhoz valaha kiadott összes egyjátékos tartalom. Új küldetések és helyszínek, fegyverek, páncélok, öltözékek, sőt komplett történeti ívek, most már mind ennek a kiadásnak a részei.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG