1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Microsoft Xbox Wireless Headset  - Xbox Series Játékkonzol Kiegészítő

Microsoft Xbox Wireless Headset


  • Gyártó: Microsoft

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

Garancia: 12 Hónap


39 990 Ft
Bruttó ár


Használt

Garancia: 3 Hónap


29 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Merülj el a játékok világában a vadonatúj Xbox Vezeték Nélküli Fejhallgatóval! Az Xbox Series X|S és Xbox One konzolokhoz, valamint Windows 10 PC-hez készült headset árkategóriájában kivételes hangzással, gyors párosítással, egyszerű kezeléssel és kényelmes viselettel az egyik legjobb választás.

Az Xbox Wireless Headset minőségi térhangzást nyújt az Xbox konzol felé kis késleltetésű, 100%-ban vezeték nélküli kapcsolattal, hardverkulcs vagy bármilyen bázisállomás nélkül. A realisztikus élmény és a precíz, teljesen körkörös élményt nyújtó hangzás érdekében többféle térbeli hangtechnológiát támogat, köztük a Windows Sonic, a Dolby Atmos és a DTS Headphone:X technológiát.

A hosszútávon is kényelmes viseletet a könnyű, ultrapuha fülpárnák, a tartósságot pedig a fémvázas kialakítás garantálja. A két oldalt található, elforgatható tárcsákkal szabályozható a fejhallgató hangereje, illetve a játék és a csevegés hangerejének egyensúlya. Az elrejthető, minden irányban állítható mikrofon zajszűrős, ráadásul automatikusan elnémul, amikor nem beszélsz (ez a funkció kikapcsolható).

Az Xbox Wireless Headset az Xbox konzolokkal az egyedi, nagysebességű Xbox vezeték nélküli protokollal kommunikál, ami tökéletes hangminőséget és minimális késleltetést tesz lehetővé, míg Windows 10 PC-kkel, táblagépekkel és akár mobilokkal is használható a beépített Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően.

Töltsd fel gyorsan, és használd sokáig: az Xbox Wireless Headset 30 percnyi töltéssel akár 4 óra üzemidőt is felvesz, míg teljes töltés esetén 15 órányi üzemidőt biztosít.

Állítsd be magadnak: Az Xbox konzolokra és Windows 10 PC-re elérhető Xbox Tartozékok alkalmazással a fejhallgató szabadon beállítható. Módosítsd a hangszínt, a basszus erejét, az automatikus némítás érzékenységét, sőt még a mikrofon jelzőfényének erejét is!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG