1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Forza Horizon 5 (magyar felirattal)  - Xbox One Játékok

Forza Horizon 5 (magyar felirattal)


  • Gyártó: Microsoft

  • Megjelenés dátuma: 2021-11-09

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 990 Ft

Új

Árazás alatt
Bruttó árISMERTETŐ:


Három év után visszatért, és ötödik részével jelentkezik az autós rajongók kedvence, a Forza Horizon sorozat. A Forza Horizon 5 vadonatúj helyszínen, minden eddiginél több lehetőséggel vár, ezúttal Mexikó festői tájait fedezheted fel a tökéletes Horizon kalandban.

A Forza Horizon 5 játéktere nagyobb és változatosabb, mint korábban bármelyik Forza Horizon játéké. Az új térképen tizenegy, teljesen eltérő környezet vár, melyekre a változó évszakok is más-más mértékben hatnak. Fedezd fel Mexikó kisvárosait, kietlen sivatagát, dús esőerdejét, havas hegycsúcsait, vagy épp működő vulkanikus világát. Ebben a gyönyörű országban kell felépítened és kibővítened a Horizon autós fesztivál rendezvényét.

A kampány vadonatúj játékmódokkal és lehetőségekkel vár. Ilyen például a felfedezése épülő expedíciós mód, ahol rejtett helyeket és kincseket találhatsz. Új szereplőkkel találkozhatsz, akiknek az életére is kihatással lehetsz az új Horizon Sztori módban. Könnyebben csatlakozhatsz más játékosokhoz, és mindig új kihívásokat kereshetsz a Horizon Open játékmóddal, a Horizon Arcade pedig a legvadabb kihívásokat és minijátékokat tartalmazza.

De ezzel még nincs vége: Irány az Eseménylabor (Event Lab), ahol teljes mértékben a saját ízlésednek megfelelő játékmódokat hozhatsz létre. Nemcsak pályát építhetsz, hanem saját szabályokat is! Oszd meg alkotásaidat másokkal, vagy töltsd le a legnépszerűbb helyszíneket és játékmódokat. Száguldj több száz, hihetetlen aprólékossággal kidolgozott autóval, köztük most először a Mercedes-AMG Project ONE-t is vezetheted.

A Forza Horizon 5 kihasználja az újgenerációs Xbox konzolok képességeit. A HDR bevilágítás, a 3D-s fotogrammetria és a nagyobb hardveres erő technikáival szinte fotorealisztikus tájakat alkottak a fejlesztők, amelyeken minden részlet, még a kaktuszok tüskéi is közelről szemügyre vehetők. A döbbenetesen valósághű helyszíneken lélegzetelállító autók száguldanak, a ForzaVista módban pedig sugárkövetéses (raytracing) technikával, még élethűbb formában vizsgálhatók a járgányok.

Ez a rengeteg lehetőség és tartalom az eddigi legmélyebb Forza Horizon élménnyel társul. Új testreszabási elemek kerültek a Forza Horizon 5-be, mint például 100 új felni, új body kitek, kerekek, festési lehetőségek, és több ezer teljesítménynövelő tuning. Saját karakteredet is részletesebben beállíthatod, új arcokkal, frizurákkal és ruhákkal.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG