1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Nintendo Switch OLED Piros-Kék (NSH-007) - Nintendo Switch Játékkonzol

Nintendo Switch OLED Piros-Kék (NSH-007)


  • Gyártó: Nintendo

  • Megjelenés dátuma: 2021-10-08

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 3490 Ft

Új

Garancia: 24 Hónap


126 990 Ft
Bruttó ár


Használt

Garancia: 1 Hónap


104 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Nintendo legújabb otthoni konzoljával most egy egészen új oldalát ismerheted meg a videojátékok világának, hiszen segítésével soha többé nem kell abbahagynod a virtuális kalandozást, otthonodból kilépve ugyanis ott folytathatod a játékot, ahol a kanapén ülve abbahagytad.

A Nintendo Switch egy soha nem látott koncepció révén otthoni és hordozható konzolként is funkcionál egyszerre, hiszen lehetőséget ad a speciális dokkoló által a televízió előtt ülve, kontrollerrel átélni kedvenc játékainkat, de ha indulnunk kell, a készülék lelkét egyszerűen csak kivesszük a helyéről, így bárhol tovább folytathatjuk vele a félbehagyott élményt.

Természetesen a konzolhoz rengeteg játék sorakozott fel már a háttérben, így a The Legend of Zelda: Breath of the Wild mellett elérhető rá a Nintendo teljes játékkínálata, lenyűgöző szépségű új Mario- és Yoshi kalandok, Pokémon játékok, és olyan további exkluzívok, mint például a Monster Hunter Stories sorozat, a digitális eShop-ból pedig más platformokon nem elérhető gyűjtemények, lövöldözős játékok és rengeteg további cím érhető el. A külsős kiadók és fejlesztők is teljes mellszélességgel támogatják a Switch-et, a megszámlálhatatlan indie produkció mellett a legnagyobb játékok is elérhetőek hordozható formában, például a Witcher 3, a DOOM Eternal és még sok egyéb legendás alkotás. Nintendo Switch-csel a legnagyobb kalandokat is magaddal viheted!

A vadonatúj kiadású OLED Model specifikációja megegyezik az eredeti Switch kiadással, így természetesen minden játékkal kompatibilis, és minden Switch kiegészítővel használható. Különbség viszont, hogy ez a típus 7”-os OLED képernyőt kínál, így hordozható formában sokkal látványosabb képminőséget produkál, nagyobb képátlóval, élénkebb színekkel, mélyebb feketékkel. Ha elsősorban hordozható formában használod a Switch-et, akkor az OLED Model új életre kelti játékaidat!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG