1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

DC Super Hero Girls Teen Power - Nintendo Switch Játékok

DC Super Hero Girls Teen Power


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

12 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Öltsd magadra a DC Szuperhősök jelmezét, és mentsd meg Metropolis városát! A DC Super Hero Girls: Teen Power játékban te lehetsz Wonder Woman, Supergirl és Batgirl a népszerű DC Super Hero Girls animációs sorozatból, hogy megmentsd a híres nagyvárost a gonosztevők ármánykodásától. Minden hősnőnek egyedi képességei vannak: Wonder Woman az Igazság Lasszóját használja, Supergirl hőlátással bír, Batgirl pedig különböző kütyükkel száll szembe a huligánokkal. De amikor nem harcolsz, akkor a lányok tini életét is igazgatnod kell!

Fedezd fel szabadon Metropolis városát a tini szuperhősök bőrében! Látogass el a sorozatból megismert helyszínekre, például a Metropolis Középiskolába. Készíts fotókat a legszebb helyeken, és oszd meg őket! De vigyázz, mert titokban kell tartanod, hogy ki is vagy valójában. Nincs kizárva, hogy civilként is belefuthatsz némelyik gonosztevőbe, így például Harley Quinn és Macskanő is szembe jöhet az utcán…

A DC Super Hero Girls: Teen Power egy nagyszabású egyjátékos kaland, amely egyesíti a nyílt világú akciójátékok legjobb elemeit a híres animációs sorozat hangulatával. Ne hagyd ki, mentsd meg a világot tiniként is!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ