1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Jurassic World Evolution 2 - PlayStation 4 Játékok

Jurassic World Evolution 2


  • Gyártó: Frontier

  • Megjelenés dátuma: 2021-11-09

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

16 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A világszerte nagy népszerűségnek örvendő Jurassic World Evolution folytatása még nagyobb világgal és még több építkezési lehetőséggel vár! A Jurassic World: Bukott Birodalom című film eseményei után a dinoszauruszok szétszóródtak a világban. Ennek megfelelően a Jurassic World Evolution 2 is kiszabadul a trópusi szigetek korlátai közül, és most már bárhol a világon felépítheted álmaid Jurassic Parkját. Minden helyszín új, eddig nem látott terepet és kihívásokat jelent, a sűrű erdőktől a napégette sivatagokig. A gyönyörű, új környezetekben több, mint 75 dinoszaurusz faj tenyészthető és hozható létre, köztük a sorozatban most először repülő és vízi állatok is. Ezek a lenyűgöző teremtmények új viselkedésmintákat követnek, fejlettebb mesterséges intelligenciával, ahogy egymással harcolnak, vadásznak, vagy a környezetükre reagálnak.

Négy fantasztikus játékmóddal a Jurassic World Evolution 2 minden játékosnak megfelelő kihívást és tartalmat kínál. A Kampány módban átélhetsz egy izgalmas, eredeti Jurassic World történetet, amelyben visszatér a filmek két főszereplője, Dr. Ian Malcolm (Jeff Goldblum) és Claire Dearing (Bryce Dallas Howard).

Ha inkább a kreativitásodat tennéd próbára, akkor a Sandbox mód nyújt páratlan lehetőségeket, itt korlátok nélkül építheted fel, és tökéletesítheted álmaid parkját. A vadonatúj Chaos Theory módban pedig a Jurassic World filmekből ismert pillanatokat játszhatod újra, és megpróbálhatod megváltoztatni a cselekményt. Aki pedig a legnagyobb kihívásra vágyik, az a Challenge módban találhatja meg a legvadabb feladatokat.

A Jurassic World Evolution 2 minden tekintetben túltesz elődjén, szebb, nagyobb és változatosabb, több móddal és lehetőséggel, ezzel a valaha készült legnagyobb parképítő szimulátor. Építkezz te is, de vigyázz: az élet utat tör!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG