1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes - PlayStation 5 Játékok

The Dark Pictures Anthology: House Of Ashes


  • Gyártó: Bandai Namco

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

7 990 Ft
Bruttó ár


Új

11 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A House of Ashes a Supermassive Games által fejlesztett The Dark Pictures Anthology kalandjáték-sorozat harmadik, különálló epizódja, amely amerikai katonák horror történetét meséli el látványos, filmszerű formában.

 

Irak, 2003. A Zagros hegység árnyékában egy katonai egységet megtámadnak az iraki erők. A kialakult tűzharc egy földrengést idéz elő, aminek következtében mindkét oldal katonái a föld alatt, egy eltemetett Sumér templom romjai között találják magukat. A kommunikáció megszakadásával hőseink egy félelmetes föld alatti világban rekednek, ahonnan minden áron el kellene menekülniük. Csakhogy valami ősi, és nagyon gonosz ébredt fel az árnyékból, ami csak prédára vár…

 

A túlélők borzalmas felfedezéseket tesznek, és lehetetlennek tűnő döntések elé kényszerülnek, ahogy a kiutat keresik, és próbálnak elmenekülni a fenyegetés elől. Vajon saját magukra gondolnak inkább, vagy félreteszik félelmeiket és személyes rivalizálásukat egymás megsegítéséért? Ez csak rajtad, vagy akár a társaidon múlik!

 

A House of Ashes egy rendkívül látványos, filmszerű játék élethű karakterekkel és akcióval. A döntéseket meghozhatod egyedül, vagy kétfős online kooperatív módban, sőt akár helyi ötfős multiplayer is választható, amiben minden főszereplőt egy-egy játékos alakít. Nézzétek és éljétek át együtt ezt a félelmetes interaktív filmet, és legyetek hatással a történet végkimenetelére. Rajtatok múlik, hogy van-e kiút a föld alatti pokolból!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ