1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Dolmen - PlayStation 5 Játékok

Dolmen


  • Gyártó: Massive Work Studios

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Dolmen egy félelmetes új akció-szerepjáték, amely ötvözi a futurisztikus sci-fi és a kozmikus horror műfajok elemeit. Sikerül legyőznöd az ellenséget, és teljesíteni a küldetést, vagy az idősík, amelyben élsz, örökre törlődni fog?

A játék során egy halálos idegen bolygó, a Revion Prime lesz a küldetés helyszíne. A feladatod az itt található kristályokból mintákat venni. Ezekkel a kristályokkal lehetőség nyílik kaput nyitni különböző valóságok között, amely örökre megváltoztathatja az űrutazást. Csakhogy ez halálos veszélyekkel is jár…

A Dolmenben izgalmas, dinamikus harc vár, amely során folyamatosan erősödhetsz. Fedezz fel többféle fegyvert és mozdulatot, válts a közelharci és a távolsági megoldások között bármikor. Figyelj az energiára: ez nemcsak a lőfegyverekhez szükséges, de bekapcsolhatod a különleges Energia Módot is, amivel a közelharci fegyvereid még erősebbé válnak. Fedezd fel az ellenfelek gyenge pontjait, és fordítsd ellenük! Járj be egy lepusztult, mégis gyönyörű bolygót, és tárd fel a titkait. De vigyázz: ez a világ nem akarja, hogy túléld a kalandot. Ha elbuksz, az emberiség idősíkja örökre elvész.

Izgalmas és mély harcrendszerrel, látványos grafikával, gyors akcióval és hatalmas főellenségekkel a Dolmen a sci-fi és horror rajongók új kedvence lehet! Fedezd fel te is, és indulj új kalandra egy ismeretlen világban!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ