1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Resident Evil 4 Remake - PlayStation 5 Játékok

Resident Evil 4 Remake


 • Gyártó: Capcom

 • Megjelenés dátuma: 2023-03-24

 • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

 • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árHasznált

11 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Resident Evil 4 Leon S. Kennedy történetébe 6 évvel azután csatlakozik be, hogy átélte a pokoli élményét egy biológiai katasztrófának Raccoon Cityben. A páratlan elszántságának köszönhetően felvették ügynöknek, akinek közvetlenül az Egyesült Államok elnökének kell jelentést adnia. Számos küldetés tapasztalatával a háta mögött, Leon elindul, hogy megmentse az elnök elrabolt lányát. Leon a lány nyomait egy elszigetelt európai faluba követi, azonban érkezése után észreveszi, hogy a lakossággal valami nincs rendben.  Egy olyan címként, amely felállította a Resident Evil™ franchise mércéjét, az eredeti Resident Evil™ 4 először mutatta be a külsőnézetes kamerát a régóta futó sorozatban, amely több, mint 127 millió példányban kelt el világszerte az 1998-os debütálása óta.

Most, az újra gondolt túlélő történetben a terror visszatér, hogy egy olyan vizuálisan elképesztő, modern játékélményt nyújtson akárcsak az eredeti tette azt. Sok, a 2019-es, kritikusok által is elismert Resident Evil™ 2-őn csapattag is visszatért, hogy még mélyebbre ássák magukat a Resident Evil 4 esszenciájában. Régi és új rajongók egyszerre gyönyörködhetnek mind az új, mind az ismerős dolgokban, mivel az RE motor felerősíti az eredeti kreatív vonalat, hogy elmondjon egy történetet, ami még sötétebb és még nyugtalanítóbb.

Jellemzők

 • Egy klasszikus újraélesztése – A Resident Evil 4 megőrzi az eredeti játék esszenciáját, most azonban újra lett építve a Capcom saját RE Enginejével, hogy ezzel realisztikus látványt és további narratívát adjon az ikonikus történethez, amelyre az eredeti megjelenésekor még nem volt lehetőség.
 • Modernizált játékmenet – A 2019-es Resident Evil 2 csapata visszatért, hogy építkezzen a széria túlélőhorrorhoz való modern megközelítéséből. Vegyél részt őrült harcokban a Granados falusiakkal, fedezd fel az európai falut, melyet az őrület tépázott meg, és oldj meg rejtvényeket, hogy új területeket érhess el és hasznos tárgyakat gyűjthess Leon és Ashley folyamatos, túlélésért folytatott harca során.
  • Mindent elsöprő hordák – Szállj szembe fanatikus ellenségek hordáival, amelyek fenyegetést jelentenek Leonra és most még több támadási módszerrel rendelkeznek, mint az eredeti játékban.
  • Pengeélen táncolsz – A több évnyi intenzív kiképzés megtanította Leonnak, hogy hogyan használja a kését, így kiegyenlítve az esélyeket az ellenségek lankadatlan támadásaival szemben. Az ellenségek támadásainak blokkolásával elkerülheted a gyengítő támadásaikat és kitérhetsz a hirtelen támadó ellenségek elől, akik le akarják fogni Leont és próbálják egy helyben tartani. Használd okosan a késeidet, hogy precíz kivégzőmozdulatokat hajthass végre a védtelenebb ellenségek ellen, vagy akár használd a meglepetés erejét, hogy halkan elbánj a gyanútlan ellenségekkel, mielőtt a késed eltörne.
 • Újragondolt történet – A Resident Evil 4 tovább erősíti az eredeti játék magányának és a buzgóság által elvakított ellenségek okozta félelemnek az érzését, miközben még részletesebben ábrázolja a karakterek motivációit és a kapcsolatait, amelyeket a 2005-ös túlélőhorror meghatározott.
 • Kifinomult látvány – A Capcom saját RE Enginejének köszönhetően a Resident Evil 4 lélegzetelállítóan fotorealisztikus látványt hoz el 4K-ban, mindezt kiegészítve az elképesztő fényekkel és árnyékokkal, hogy egy intenzív atmoszférát hozzon létre.
 • Attasé– Az ikonikus attasé táska visszatér és most lehetővé teszi, hogy Leon lőszereket kraftoljon. Ezen felül szintén új testreszabási opciókat tesz lehetővé, mint a tárhelybővítés, az új színek, valamint új charmokkal is fel lehet szerelni.
 • Jó kínálat – A közönségkedvenc karakterek és játékmenetrendszerek visszatérnek frissítve, hogy még több játékosdöntést tegyenek lehetővé. A fegyverkereskedő egyszerre ad el és szab testre fegyvereket, valamint több módját kínálja az általad összegyűjtött gemek tárgyakra váltására.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG