1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Like a Dragon Ishin! - PlayStation 5 Játékok

Like a Dragon Ishin!


  • Gyártó: SEGA

  • Megjelenés dátuma: 2023-02-21

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

20 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Like a Dragon: Ishin! az eredetileg 2014-ben, kizárólag Japánban megjelent Yakuza: Ishin! felújított változata modern platformokon, lenyűgöző látványvilággal az RGG Studio fejlesztésében. Egy különleges akció-kalandjáték, amely a sorozat többi részével ellentétben nem a modern alvilág, hanem a feudális Japán szamurájok uralta korszakába viszi el a játékost.

Az Ishin! a késői Edo korszak kaotikus Bakumatsu (1853-1867) éveiben játszódik. A főhős, Sakamoto Ryoma a társadalomban betöltött szerepe és más konfliktusok miatt aggódik. Miután belekerül egy puccs botrányába, és valaki meggyilkolja mentorát, Ryoma elindul, hogy igazságot tegyen. Elrejti személyazonosságát Kyoto utcáin, és csatlakozik a sötét Shinsengumi csapatához.

Fogd a kardodat, és állítsd vissza a becsületedet! Vess véget a szamurájok korának, és változasd meg Japán történelmét! Húzd elő a kardot, töltsd meg a revolvert, és csatlakozz a forradalomhoz ebben a forrongó, történelmi kalandban. Gyors, valós idejű harcrendszerrel, távolsági és közelharci támadásokkal és lenyűgöző, modern grafikával a Like a Dragon: Ishin! végre elfoglalja a helyét a legendás sorozat tagjai között. Most először angol nyelven, a nyugati játékosok is átélhetik ezt a nagyszabású kalandot!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG