1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Octopath Traveler II - PlayStation 5 Játékok

Octopath Traveler II


  • Gyártó: Square Enix

  • Megjelenés dátuma: 2023-02-24

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

19 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Ez a játék egy vadonatúj epizód a népszerű Octopath Traveler sorozatban, amelynek első része 2018-ban jelent meg, és világszerte több, mint 3 millió példányban kelt el. A második rész a sorozat ikonikus HD-2D grafikáját még magasabb szintre emeli!

Solistia világában nyolc utazó egy izgalmas, új korszakban kalandozik. Merre fogsz indulni? Mit fogsz tenni? Kinek a kalandjait fogod életre kelteni? Itt minden csak rajtad múlik, minden út, minden választás a tiéd, ahogy ez a nagyszabású kaland is.

Válassz 8 karakter közül, akiknek saját múltjuk, motivációjuk és egyedi képességeik vannak. Élvezd a pixel-art és a modern 3D ötvözetéül szolgáló HD-2D grafikát, ami még látványosabb és részletesebb, mint valaha! Fedezz fel változatos helyszíneket és kultúrákat, hajózz a hatalmas tengereken, és járd be ennek a hatalmas világnak minden szegletét nappal és éjszaka.

Minden utazónak saját útja van, másképp viszonyulnak a városlakókhoz, más tárgyakat szerezhetnek és használhatnak. Ismerd meg őket, fejleszd szabadon ezeket a karaktereket, és tedd próbára képességeiket izgalmas harcokban. Az első részben megismert harcrendszer ezúttal új mechanikákkal is bővült.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG