1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Diablo IV - Xbox One Játékok

Diablo IV


  • Gyártó: Blizzard Entertainment

  • Megjelenés dátuma: 2023-06-06

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

25 990 Ft
Bruttó ár


Használt

21 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Egy régi legenda szerint Sanctuary egy angyal és egy démon egyesülésének nyomán jött létre: az ő leszármazottaik - az emberiség - alkotta meg a falvakat, városokat és teljes birodalmakat, benépesítve teljes civilizációkkal és különböző kultúrákkal a világot. Azonban ez az egyszer prosperáló világ veszélyben van: a démoni erők zabolátlanul járják a vidéket, a gonosz által megfertőzött élővilág folyamatosan terjeszkedik, az egyszerű emberek a sötétség által sarokba szorítva próbálják túlélni a mindennapokat.

A Diablo IV folytatja a legendás, generációkat meghatározó sorozatot. Az akció-szerepjátékos játékmenet, amely oly' híressé tette a sorozatot, alapvetően változatlan: a végtelen hullámokban érkező démoni hordák seregeit kell legyőznöd, akár más játékosokkal közösen, a kihívásra egyedi képességekkel, folyamatosan fejleszthető jellemzőkkel bíró, egyre ritkább felszerelésekkel testre szabható hősöddel készülhetsz fel.

Ha már hősök, a random generált labirintusokba négy, egymástól markánsan elütő kasztba tartozó karakterrel léphetsz be. A barbár mindenkit lehengerlő, nyers erejével tör utat, a varázsló a különböző elemeket kedvére alakítva formálja a harcok kimenetelét, a zsivány villámgyors közelharci és távolsági mozdulataival lepi őrli fel a démoni hordákat, a druida alakváltással és a vadon lényeivel az oldalán darabolja fel ellenfeleit.

A Diablo IV a klasszikust második részt idéző, ám igazi modern, látványos grafikus stílussal és játékmenetében is hozzá visszatérő megoldásokkal, számos újdonsággal, okosan felépített fejlődési rendszerrel és élvezetes harcokkal vár mindenkit. Térj vissza a sötétségbe!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG