1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Street Fighter 6 - PlayStation 4 Játékok

Street Fighter 6


  • Gyártó: Capcom

  • Megjelenés dátuma: 2023-06-02

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Megérkezett a Capcom legújabb bajnoka, a legendás Street Fighter sorozat nagyszabású, hatodik részével! A Street Fighter 6 a világszerte népszerű verekedős játék következő szintje, egy valódi evolúció, amelyben te is megkezdheted utazásodat a bajnoki cím felé!

A Capcom saját, RE Engine nevű grafikus motorja által hajtott játék három fő részre osztható. Ezek a World Tour, a Fighting Ground és a Battle Hub. World Tour módban felfedezheted az erő igazi jelentését, egy nagyszabású, egyjátékos történetes mód keretében. Hozd létre saját karaktered, és fedezd fel a nyílt, szabadon bejárható Metro City területét. Találkozz különféle mesterekkel, akiktől elsajátíthatod a harcművészetek tudományát, és egyre keményebb utcai harcokban vehetsz részt, hogy igazi bajnokká válj.

A Battle Hub szintén egy teljesen új játékmód, a Street Fighter 6 lelke, ahol az online játékosok összejöhetnek, kommunikálhatnak, és együtt válhatnak erősebbé. A World Tour módban létrehozott karaktereddel ellátogathatsz a Battle Hub virtuális játéktermébe, és játszhatsz mások ellen, vagy beléphetsz a Game Centerbe, ahol a Capcom klasszikus játéktermi címeiben próbálhatod ki magad.

A klasszikus Street Fighter módokban összesen 18 szereplő vár. A legendás mesterek, mint Ryu, Chun-Li, Luke, Jamie, Kimberly, és sokan mások is várnak, vadonatúj dizájnnal és izgalmas, filmszerű speciális mozdulatokkal. A Street Fighter 6 háromféle irányítást kínál (klasszikus, modern és dinamikus), így mindenki gyorsan megtalálhatja a számára ideális kezelési módot. Használd az új Drive Gauge rendszert az erőforrások beosztásához, hogy legyőzd az ellenfeleidet! A meccseket ráadásul az új, valós idejű kommentátor teszi még izgalmasabbá.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG