1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Blasphemous 2 - PlayStation 5 Játékok

Blasphemous 2


  • Gyártó: Team 17

  • Megjelenés dátuma: 2023-08-24

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Blasphemous-sorozat második írása a Bűnbánó visszatérésével foglalkozik egy olyan történetben, amely az eredeti játék Wounds of Eventide DLC-jét követi, ahol a Szív az égben a Csoda visszatérését hirdette, és egy új csodagyermek születését jósolta meg.
 
A bűnbánó egy új, idegen földön ébred, miután elragadták végső nyughelyéről, és az élet, a halál és a feltámadás végtelen körforgásába kényszerül, és nincs más választása, mint felfedezni ezt a veszélyes új világot, és felfedni annak rég elfeledett titkait.
 
Rettenetes ellenségek hordái állnak az utadba, akik a hóhér brutális keze által hozott végső ítéletre várnak, miközben a sötétségben titáni csavaros főnökök is leselkednek rád, és várják a lehetőséget, hogy visszavezessenek a sírba, ahonnan jöttél.
 
Legyőzni őket nem lesz könnyű, de a Blasphemous 2 több lehetőséget kínál a képességeid módosítására és fejlesztésére, valamint néhány új, egyedi fegyvert, amelyeket igazságos buzgalommal és végtelen dühvel használhatsz, így a győzelem talán mégiscsak karnyújtásnyira van tőled.
 
Végül csak egy dolog biztos... a bűnbánatnak sosincs vége.
 
Fedezz fel egy teljesebb, nem lineáris világot
Egy furcsa, új földön ébredve újrakezdődik az utazásod egy sor csodálatosan bizarr, gótikus bájjal és kegyetlen csapdákkal teli tájon. Az, hogy hogyan fedezed fel a szövevényes világot, teljesen rajtad múlik - nincs lehetőség arra, hogy rossz irányba fordulj, csak elszámolásra van lehetőség.
 
Kegyetlen párbajok
A Bűnbánó nem ismer kegyelmet, és a rengeteg új mozdulatokkal, brutális kivégzésekkel és kibővített kombókkal ellátott új fegyvereknek köszönhetően a végzet mindenkire lesújt, aki az útjába áll.
 
Testre szabhatod a játékmenetet a saját igényeidnek megfelelően
A Blasphemous 2 új játéklehetőségeket kínál, amelyekkel testre szabhatod és fejlesztheted alapvető képességeidet, valamint számos új, egyedi fegyvert, amelyekkel pusztító támadásokkal intézheted el az ellenséget.
 
Látványos, izgalmas főnökcsaták
Szörnyetegek hordái állnak közted és a célod között; fondorlatos főnökök egyedi támadási mintákkal és pusztító képességekkel, amelyek próbára teszik képességeidet, miközben azért küzdesz, hogy győztes maradj, amikor a por leülepedik.
 
Fedezz fel egy mély, új világot
Egy teljesen új világ vár rád, tele titokzatos, új, nem játékos karakterekkel, akikkel kapcsolatba léphetsz - egyesek segítséget ajánlanak, mások kérnek, megint mások pedig veszélyes küldetésekre küldenek, hogy rég elfeledett tárgyakat szerezz vissza. A sok tennivaló és látnivaló mellett a történetek és mítoszok, amelyekkel találkozol, segítenek megfejteni számos rejtélyt, és mélyebb betekintést nyújtanak ebbe a különös, új világba.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG