1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero  - Nintendo Switch Játékok

Pokémon Violet + The Hidden Treasure of Area Zero


  • Gyártó: Nintendo

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

19 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Ez a dupla csomag tartalmazza a Pokémon Violet alapjátékot, és a The Hidden Treasure of Area Zero DLC-t egyben. A legendás Pokémon sorozat legújabb darabjában egy hatalmas, nyílt világot fedezhetsz fel a saját tempódban, és találkozhatsz legendás Pokémon teremtményekkel. Megpróbálhatod elkapni és összegyűjteni őket, és persze harcolhatsz is velük! Az első partnered lehet Sprigatito, a macska, Fuecoco, a krokodil, vagy Quaxly, a kacsa, és velük indulhatsz felejthetetlen utazásra ebben az új világban.

Fedezz fel különböző környezeteket, városokat és falvakat. Itt nincsenek határok, bármerre indulhatsz, és akárhol kalandozhatsz. Mindenfelé új Pokémon fajokat fedezhetsz fel, az erdőkben, az utcákon, az égbolton és a tengereken is. Kapcsold össze a játékot a Pokémon HOME szolgáltatással, és élvezz még több előnyt!

A The Hidden Treasure of Area Zero kiegészítőben elhagyod a Paldea régiót, és egy iskolai kirándulás keretében Kitakami földjére érkezel, ahol új kalandok és kihívások várnak. Mérd össze tudásodat egy másik iskola tanulóival különböző szabadtéri tevékenységekben!

Egy legendás univerzum, és egy új kaland, most kibővítve még több küldetéssel és kihívással!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG