1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sand Land - PlayStation 5 Játékok

Sand Land


  • Gyártó: Bandai Namco

  • Megjelenés dátuma: 2024-04-26

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

23 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Látogass el egy soha nem látott világba a Sand Land játékban, amelyet Akira Toriyama karaktertervező (Dragon Ball és Dragon Quest sorozat) és a Bandai Namco Entertainment közösen álmodott meg. A Sand Land nyílt világa egy olyan misztikus sivatag, ahol emberek és démonok egyaránt szenvednek a vízhiány miatt. Három szövetséges elindul, hogy megkeressen egy legendás forrást, amely lehet, hogy csak a mítoszokban létezik…

Ebben a nagyszabású, nyílt világú akció-RPG-ben a főszereplő Beelzebub, aki három hős barátjával együtt indul a nagy kalandra. A gyönyörű sivatagos világ mellett szintén főszerepet kapnak a járművek: használd a fantáziád, és fejlessz saját tankokat és más járgányokat, melyeket mind egyedi módon szerelhetsz fel páncélokkal és fegyverekkel. Szintén építhetsz saját főhadiszállást a sivatagban, amelyet komplett várossá fejlesztve segíthetsz a sivatag lakóinak utazásaid során.

A Sand Land az azonos című, klasszikus manga történetén alapul. Három szövetséges: a démonherceg Beelzebub, Rao sheriff és egy démon Tolvaj indul útnak a sivatagban, hogy megkeressék az életet adó vizet hordozó forrást. Beelzebub azt állítja magáról, hogy egy szupergonosz démon, valójában azonban egy kisfiú tiszta szívével és természetfeletti erővel megáldott hős. Rao egy kisváros sheriffje, aki a démonok segítségét keresi a Homokvilág megmentéséhez. Tolvaj, egy bölcs, idős démon pedig csatlakozik kettejükhöz, és egyedi képességeivel segíti a csapatot.

Akár gyalogosan közlekedsz, akár járművekben, a hatalmas sivatagban mindig találkozol majd veszélyekkel és segítőkész karakterekkel egyaránt. Mind a karakterközpontú, mind a járműves harc komoly szerepet kap, Sand Land pedig tele van legyőzendő ellenségekkel és feltárandó titkokkal. Többféle jármű is elérhető, melyeket fegyverekkel és más modulokkal lehet egyedivé tenni, hogy mindig megfeleljenek az aktuális kihívásnak.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG