1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Kingdom Come Deliverance II - Xbox Series Játékok

Kingdom Come Deliverance II


  • Gyártó: Deep Silver

  • Megjelenés dátuma: 2024-12-31

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

23 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Az eredeti, 2018-ban megjelent Kingdom Come: Deliverance fejlesztőcsapata, a Warhorse Studios most visszatér a nagyszabású folytatással! A Kingdom Come: Deliverance II egy izgalmas belső nézetű akció-RPG, amely a 15. századi Csehországban zajló polgárháború káoszában játszódik. A nyílt világú, teljesen élethű szerepjáték folytatja Henry Skalitz, az első rész főszereplőjének történetét, aki bosszú, árulás és felfedezés lebilincselő örvényeibe keveredik, miközben egy epikus utazásra indul, és célt keres ebben a gyönyörű, de brutális középkori világban.

A Kingdom Come: Deliverance nemcsak sokkal szebb, de jóval nagyobb is, mint az első rész, változatosabb világgal a nyüzsgő városi utcáktól kezdve a lombos erdőkig, ahol minden sarkon és minden fa mögött veszélyek és lehetőségek ólálkodhatnak.

Ismerd meg a történetet Henry, az elszánt fiatalember szemszögéből és tetteiből, aki megpróbálja megbosszulni meggyilkolt szüleit. Története több mint öt órányi, lenyűgöző átvezető animáción keresztül kel életre, amely bemutatja, hogyan lett reményteljes harcosból dacos lázadó. Útközben karizmatikus mellékszereplőkkel ismerkedhetsz meg, és felejthetetlen kalandokba keveredhetsz, miközben olyan félelmetes ellenfelekkel kell szembenézned, mint Magyarország királya, Zsigmond, a Vörös Róka és félelmetes szövetségesei.

Ez egy igazi, ízig-vérig RPG: Henry karakterét és a történet alakulását döntéseid határozzák meg. Szabd testre a főhős megjelenését, képességeit és felszerelését, tetteiddel pedig határozd meg a cselekményt, és azt, hogyan reagálnak rád a többiek. Európa nyüzsgő régióiban még olyan mellékes tevékenységekben is részt vehetsz, mint az íjászat vagy a kovácsmesterség, amelyek segítenek tovább mélyíteni képességeidet.

A fejlesztők kínosan ügyeltek rá, hogy a Kingdom Come: Deliverance II egy teljesen élethű középkori világot tárjon a szemed elé. A 15. századi Csehország lenyűgözően hiteles megjelenítése lehetővé teszi, hogy úgy élhesd át ezt a történelmi korszakot, mint még soha. Vessz el egy nyüzsgő városban, beszélgess parasztokkal és nemesekkel, miközben egy hatalmas és gazdag vidéket fedezel fel, ahol kocsmák, fürdőházak, kastélyok és még sok más látnivaló vár rád.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG