1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Funko Fusion - PlayStation 4 Játékok

Funko Fusion


  • Gyártó: 10:10 Games

  • Megjelenés dátuma: 2024-09-13

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

19 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Funko Fusion végre videójáték formában is elérhetővé teszi a legendás Funko Pop! figurák világát, egy soha nem látott, univerzumokon átívelő kalanddal! Engedd szabadjára a rajongásodat, és kalandozz ikonikus világokban a legnagyobb hősök oldalán egy humoros akció-kalandjátékban a 10:10 Games jóvoltából.

Ez a külső nézetes akciójáték a popkulturális rajongás fellegvára. Tévésorozatok, mozifilmek, játékok és képregények legendás univerzumai találkoznak, összesen több, mint 20 globális franchise világa járható be ebben a kalandban, több, mint 60 választható szereplővel, egyedi képességekkel és fegyverekkel. Jurassic World, Vissza a jövőbe, Cápa, A Dolog, Chucky, Battlestar Galactica, Hot Fuzz, Az esernyő akadémia, Five Nights at Freddy’s, Az univerzum mesterei, Invincible és sok más legendás film és sorozat találkozásának lehetsz szemtanúja a legnépszerűbb Funko Pop! figuráknak köszönhetően.

Az egyedi fegyverek és speciális mozdulatok mellett az egyes Funko Pop! figuráknak saját képességei is vannak, amik szükségesek a logikai feladványok megoldásához, és a pályákon elszórt titkok megtalálásához. Bár a harcnak jut a legfontosabb szerep, a felfedezés is ugyanolyan fontos! Éld át újra kedvenc filmjeid és sorozataid emlékezetesebb pillanatait, és játssz végig egy hatalmas kampányt, amely kozmikus történetével összefogja mindet!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ