Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

inFamous Second Son - PlayStation 4 Játékok

inFamous Second Son

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 4 490 Ft

Használt

Bruttó ár: 3 990 FtISMERTETŐ:


Az InFamous: Second Son története hét évvel a második rész után játszódik. Az előző részek főszereplője, Cole egy igen masszív robbanás-sorozat keretein belül látszólag eltette láb alól a szuperképességekkel rendelkező ügynököket (röviden: Conduitok), mint az később kiderül azonban, voltak túlélők, az incidensnek pedig komoly következményei lettek. Az új rész és a második rész között eltelt években külön ügynökség jött létre, amely a polgárok elnyomására és a rend vasmarokkal történő fenntartására épít: talán mondanunk sem kell, hogy ez nem mindenkek tetszik.

A Second Son főhőse ezúttal Delsin Rowe, akinek különleges képessége az, hogy más Conduitok erejét magába tudja szívni: ez alkotja tehát a játék alapját. Az előző részekhez képest jóval több képességgel találkozhatsz, ez pedig jelentős mértékű változatosságot csempész bele a már amúgy is szórakoztató játékmenetbe! A PS4 képességeit persze a Sucker Punch ügyesen kihasználja majd: komoly méretű játszótér, brutálisan szép grafika, és folyamatos játékmenet vár majd rád 2014-ben.

Ha szereted, ismered az InFamoust, akkor mondanunk sem kell, hogy ez a játék miért erősen ajánlott darab, ha pedig még nem találkoztál vele, akkor az időugrásnak és az új főszereplőnek köszönhetően a Second Son tökéletes belépési pont lesz számodra. Megjelenés: 2014 februárjában, csak és kizárólag PlayStation 4-re!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG