Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Wolfenstein The New Order - PlayStation 4 Játékok

Wolfenstein The New Order

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 690 Ft
Új

Bruttó ár: 6 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 4 990 FtISMERTETŐ:


Elörendelhetö!

Wolfenstein The New Order Occupied Edition tartalma:

Wolfenstein The New Order játékszoftver

20 oldalas útikönyv

Kártyatartó

3 képeslap

Doom bétakulcs

Visszatér a legendás Wolfenstein-sorozat, hogy a Blazkowicz-család legfiatalabb tagja ismét szembeszálljon a náci Németországgal, a birodalom ugyanis a történelemkönyvekben megismert históriákkal ellentétben megnyerte a második világháborút. A fölényes győzelemnek köszönhetően a világra egy egészen más jövőkép vár, egy új időszámítás, egy új rend képében, ami az ellenállók egy kis csoportjának olyannyira nem tetszik, hogy képesek szembeszállni egy világhódító hadsereggel is.

A Wolfenstein The New Orderben William Blazkowicz felett vehetjük át az irányítást, aki az ellenállók vezéreként még az életét is feláldozná azért, hogy ismét minden visszatérhessen a régi kerékvágásba. A német tudósok azonban olyan hatékony és ultramodern fegyvereket fejlesztettek ki a hadsereg számára, hogy nem csak a puszta túlerő az, ami miatt a legfiatalabb Blazkowicz-nak aggódnia kell, hiszen lézerfegyverekkel, robotokkal és olyan ismeretlen eredetű technológiákkal is szembe kell néznie, amilyenekről talán még csak álmodni sem mert korábban.

A franchise eddigi epizódjaival ellentétben a Wolfenstein The New Order a mágia és a természetfeletti hatalmak helyett a futurisztikus sci-fi elemekre helyezi a hangsúlyt, aminek köszönhetően egy sötét jövőkép tárul elénk, méghozzá egy rendkívül intenzív, pergős és minden téren az elődöket idéző FPS-játékmenet társaságában. A fordulatos és igazán megdöbbentő elemekből építkező történet során természetesen William oldalán mi magunk is használatba vehetjük a náci rezsim titkos technológiáit, ezáltal könnyebben derékba törhetjük a regnáló hatalom terveit.

Az Occupied Edition képében most egy vaskos gyűjtői kiadásban is megvásárolhatod magadnak a Wolfenstein The New Ordert, amiben a játék mellett egy 20 oldalas útikönyvet, három darab képeslapot, valamint egy kártyatartót is találsz, előrendelésedért cserébe pedig egy Doom bétakulcshoz is hozzájuthatsz.

A legifjabb Blazkowicz irányításával az ellenállás és a világ csak rád számíthat!

A győzelemhez futurisztikus fegyverek és technológiák segítenek hozzá!

PlayStation 4-en a jól ismert játékmenet és a vadonatúj sci-fi koncepció mellett igazi újgenerációs grafika vár rád!

Az Occupied Edition keretein belül valódi rajongói relikviákhoz juthatsz hozzá!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG