Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Watch Dogs - Xbox One Játékok

Watch Dogs

  • Gyártó:

Szállítási idő: 2 munkanap
Szállítási díj: 1190 Ft
Új

Bruttó ár: 11 990 Ft

Használt

Bruttó ár: 3 490 FtISMERTETŐ:


A Watch Dogs által festett jövőben bekövetkezett, amitől sokan rettegtek - az emberek élete szinte teljes mértékben az elektronikus kütyük tömegétől vált függővé, és mindenki a mobiltelefonján őrzi élete legféltettebb titkait, melyek ezáltal a központi operációs rendszer (ctOS) részévé is válnak. A játék hőse, Aiden Pearce pedig félelmetes hatalom birtokába kerül: képes hozzáférni a központi adatbázisban tárolt minden egyes adathoz.

Aiden élete persze nem egyszerűen SMS-ek kikémleléséről szól; mobiljával bankszámlákat törhet fel, elektromos készülékeket hackelhet meg, metrószerelvényeket állíthat le és még megannyi ehhez hasonló "szuperképességgel" próbálja meg szebbé varázsolni Chicago mindennapjait. Nem lesz könnyű dolga, ugyanis a rendőrség mellett a hozzá hasonló hackerek csoportja is rá vadászik...

Ebből már nem nehéz kitalálni, hogy a Watch Dogs során hagyományos értelemben vett tűzpárbajokban is bőven lesz részünk; Aiden profin bánik bármilyen lőfegyverrel, a részletesen kidolgozott fedezékrendszer pedig gondoskodik a pörgős, látványos és nem utolsósorban élvezetes összecsapásokról. Végső esetben pedig ott a menekülés: a város igazi játszótér Aiden számára, ahol nem léteznek megmászhatatlan akadályok!

A Watch Dogs az első igazi next-gen sandbox játékok egyike, így hatalmas méretekkel operál - a hatalmas alapterületű, teljesen szabadon bebarangolható Chicago városában mellékküldetések és egyéb kihívások sokasága garantálja, hogy a fő küldetésszál teljesítése után se unatkozzunk egy percig sem!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG