Üdvözlünk a GamerTech oldalán!
Hívjon minket+36 70 776 7875
+36 1 613 4318

Microsoft Xbox One Kinect Sensor - Xbox One Kiegészítők

Microsoft Xbox One Kinect Sensor

  • Gyártó:

Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)
Szállítási díj: 990 Ft
Használt

Bruttó ár: 22 990 FtÚj

Bruttó ár: 29 990 Ft

ISMERTETŐ:


1 Hónap Hivatalos Microsoft Garancia

FONTOS TUDNIVALÓ! Az OEM (Original Equipment Manufacturer) olyan  használt állapotú termék, amit a kiadó gyári csomagolás nélkül hoz forgalomba.


FIGYELEM! Az OEM kiadású Kinect szenzor önmagában csak az Xbox One alapmodellekkel kompatibilis, az Xbox One S konzoloknál, ill. PC esetében a működtetéshez egy KINECT ADAPTER-re is  szükség van!

A mozgásérzékelős technológia felfedezése óta egyre több applikáció létezik: hamar felfedezték videojátékos lehetőségeit is. Manapság egyre több játék születik, ami mozgásérzékelős technológián alapul, és lényegében a testeddel irányíthatod a játékokat kontroller helyett. Próbáld ki magad te is az olyan, egyre népszerűbb címekben, mint a Just Dance vagy a Kinect Rivals, amik ráadásul partyjátéknak is tökéletesek!

Az efféle játékokhoz persze szükséged lesz a megfelelő kiegészítőre is: ez pedig nem más, mint a Microsoft Kinect szenzorja. Az először Xbox 360 konzolokhoz megjelent kamerának az új generáció beköszöntével megjelent a fejlettebb, pontosabb változata is, az Xbox One konzolokhoz tervezett Kinect szenzor. Egy egyszeri beruházás, ami élményekben és szórakozásban hozza vissza az árát.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG