1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Dead Island 2 Day One Edition - PlayStation 4 Játékok

Dead Island 2 Day One Edition


  • Gyártó: Deep Silver

  • Megjelenés dátuma: 2023-04-21

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

16 490 Ft
Bruttó árHasznált

12 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


 

A Banoi szigetén történt zombi-apokalipszis után a világnak újabb problémával kell szembenéznie, a rejtélyes vírusfertőzés ugyanis Kaliforniában is felütötte a fejét, aminek hatására az egész várost blokád alá helyezte a katonaság – ezzel megakadályozva a világméretű katasztrófát. A Dead Island 2-ben megismerhetjük, hogy a trópusi szigetvilág után milyen az, amikor városi környezetben szabadul el a földi pokol, sőt mi több, kalandozásaink során olyan ismert helyszíneket is meg kell tisztítanunk a túlélés reményében az élőhalottaktól, mint a Golden Gate híd vagy Venice Beach. A kérdés csupán az: te meddig mész el a túlélés érdekében?

A Dead Island 2 a játékmenet tekintetében folytatja a korábbi epizódok által kitaposott útvonalat, így újfent egy kooperatív módra kiélezett – de egyedül is átélhető –, szerepjátékos hatásokat felvonultató FPS vár ránk, amelyben egyidejűleg már 8 fő is részt vehet az intenzív összecsapásokban. A játékot természetesen számtalan újdonság érte, de főként a harcrendszer tekintetében számíthatunk komolyabb módosulásokra, így bekerültek a kombók, amelyeknek köszönhetően minden eddiginél látványosabban végezhetünk ellenfeleinkkel, amire szükség is lesz, az élőhalottak ugyanis ezúttal addig támadnak majd, amíg meg nem szabadítjuk őket a fejüktől.

A kaliforniai zombi-kalandot a Dead Island 2-ben is négy karakterosztály oldalán élhetjük át, így lehetünk hunterek, berserkerek, speederek és bishopok. Bármelyiket is választjuk, mindegyiküket fejleszthetjük, különleges támadásokkal vértezhetjük fel, de akár fegyvereiket is módosíthatjuk. Akárcsak elődje, a Dead Island 2 is egy hatalmas, szabadon bejárható világot tár majd elénk, amelyben nem csak zombik, hanem még egészséges emberek is megtalálhatók lesznek, akik mellékküldetésekkel láthatnak el, csatlakozhatnak hozzánk, de akár meg is támadhatnak minket, ha úgy hozza a sors, netán olyan ellátmánnyal rendelkezünk, amire szükségük van. A cél ugyanis mindenki számára a túlélés lesz, méghozzá bármi áron!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ