1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Gran Turismo Sport Steelbook Edition - PlayStation 4 Játékok

Gran Turismo Sport Steelbook Edition


  • Gyártó:

  • Megjelenés dátuma: 2017-10-18

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A csomag tartalma:

- Gran Turismo Sport játékszoftver 

- Különleges fémdoboz 
- Toyota FT-1 Vision Gran Turismo (Gr.3) 
- Nissan GT-R NISMO GT3 N24 Schulze Motorsport bónusz autó 
- Chevrolet Corvette C7 Gr.3 bónusz autó 
- Renault Mégane R.S. Trophy bónusz autó 
- Alfa Romeo MiTo 1.4 T Sport bónusz autó 
- Volkswagen Golf VII GTI bónusz autó 
- Megjelenéscsomag matricák 
- 1 500 000 játékkredit 
- 60 PS4 avatar 
- Különleges króm versenysisak

Létezik egy autós széria, amely a legjobbra, a legtöbbre törekszik, ami nem éri be a középszerű megoldásokkal. Gran Turismo a neve, a több tíz milliós eladások pedig annak köszönhetők, hogy a korábbi PlayStation konzolokból is kihozták a fejlesztők a maximumot – és most itt az utód, a Gran Turismo Sport!

Több, mint játék: a Gran Turismo Sport egy új kezdet, egy új csapásirány a sorozat számára. 130 vadiúj, kifejezetten az új részhez elkészített, részletesen kidolgozott belsővel és külsővel rendelkező járgány vár a Sport-ban, négy eltérő versenykategóriával, nagyjából harminc pályával, és 19 különböző helyszínnel. A Sport központjában az online versenyek lesznek, ahol felturbózott netkóddal emberi játékosok járgányaival mérkőzhetsz meg a győzelemért – és a hangulat, a látvány, a vezetési élmény olyan profi lett, mint az eddigi, számozott epizódokban.


Gran Turismo Sport új szintre emeli a Gran Turismo által kínált látványvilágot és vezetési élményt. Előbbi esetben nem csak a grafika értendő, hiszen a játék Playstation VR szemüveg támogatásának köszönhetően közvetlenül a volán mögött érezheted magad, ami pedig a vezetési élményt illeti, a Gran Turismo Sport az első, hivatalosan a FIA által elismert eSport versenyjátékként indul. Csak és kizárólag PlayStation 4-re!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ