1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Dex - PlayStation 4 Játékok

Dex


  • Gyártó: Land Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

1 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Fedezz fel, harcolj, beszélj és törj fel a gazdag, 2D akció szerepjáték cyberpunk világában!

Egy rejtélyes és nagy hatalmú szervezettel a nyomodban bejárhatod Harbor Prime futurisztikus városát, és váratlan szövetségesekre tehetsz szert a küldetésed során, hogy megdöntsd a rendszert. Ebben a cyberpunk kalandban, melyet a Szárnyas fejvadász és a Neurománc ihletett, szabadon választhatsz magadnak játékstílust: halk orgyilkos, hacker, diplomata vagy lényegre törő fegyveres válik belőled?

Visszaemlékezésként a korai 2D-s platformerek, akciójátékok és modern szerepjátékos elemek kombinálásával a Dex valós idejű harcot, komoly hangvételű történetet és interaktív párbeszédeket kínál.

Szabd testre a karaktered képességeit, felszerelését és még az augmentációit is; ezek implantátumok, melyek emberfeletti tulajdonságokkal ruháznak fel, és új utakat nyitnak meg előtted a játék nyitott világában.

A forradalmi hackelő játékkal a kibertérbe is belevetheted magad: győzd le a vírusokat és a behatolás elleni védelmet az ágyúk kikapcsolásához, tölts túl gépeket, lopj el vállalati adatokat, és bénítsd meg az ellenfeleidet!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG