1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Away The Survival Series - PlayStation 5 Játékok

Away The Survival Series


  • Gyártó: Breaking Walls

  • Megjelenés dátuma: 2021-10-01

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó ár


Használt

6 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Alakíts egy kis repülőmókust a saját, látványos dokumentumfilmedben az Away: The Survival Series játékban! Vitorlázz a fák között, harcolj veszélyes ragadozókkal, és fedezz fel lenyűgözően szép tájakat ebben a csodálatos kalandban, amelyben meg kell mentened a családodat.

Kövess egy fiatal repülőmókust nagy kalandján keresztül. Látványos, élethű természeti környezetekben mozoghatsz, fák között, sziklás kanyonokban, és még ezernyi gyönyörű helyen, miközben egy narrátor kommentálja minden mozdulatodat. A történet végigjátszása után is maradhatsz, és új ösvényeket fedezhetsz fel, valamint izgalmas mellékküldetéseket teljesíthetsz, amik további titkokhoz vezetnek.

Utad során vadászhatsz a kisebb állatokra, de meg kell küzdened hatalmas ragadozókkal is. Lopakodj, és használd ki a gyorsaságodat, hogy elosonj a halálos fenyegetések orra elől. Lásd úgy a világot, ahogy még soha: más állatok irányítását is átveheted, így például bogarak, gyíkok, rákok és más élőlények bőrébe is belebújhatsz. Ezek a játszható, ritka állatok rejtve várnak az Away világában – sikerül mindet megtalálnod?

A független Breaking Walls csapatának új játéka egy lenyűgöző grafikájú kaland, ami garantáltan feléleszti a természet iránti tiszteletet és szeretetet. Rugaszkodj neki te is ennek a fantasztikus történetnek!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG