1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Madden NFL 22 - PlayStation 5 Játékok

Madden NFL 22


  • Gyártó: Electronic Arts

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

23 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 490 Ft
Bruttó árHasznált

17 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Madden NFL 22 a legendás Madden sorozat legszebb és legdinamikusabb epizódja az EA SPORTS csapatától. Ebben a játékban valóban átélheted a mérkőzések igazi hangulatát. Minden, amit az NFL rajongói szeretnek, megtalálható az összes játékmódban, köszönhetően a vadonatúj, Dinamikus Játéknap rendszernek.

Akár a győztes taktikán töröd a fejed az újratervezett Franchise módban, akár a legkeményebb csapatok ellen küzdesz a Play Now opció alatt, vagy online versenyzel a Madden Ultimate Team módban, a Dinamikus Játéknap rendszer mindenhol hatással van a hangulatra és a játékmenetre. Minden idők legokosabb mesterséges intelligenciája vár a pályán a Madden NFL 22-ben. A valódi meccsekről vett adatok új szintre emelik a gépi csapattársak és ellenfelek képességeit, akik játék közben is reagálnak a játékos viselkedésére és taktikáira.

Természetesen nemcsak a játékmenet, hanem a hangulat is új magasságokba emelkedik az újdonságoknak köszönhetően. Kihasználható a hazai pálya előnye az NFL stadionokban, ami az otthon játszó csapat felé billentheti a mérleg nyelvét. Vadonatúj animációk, a helyzetekre adott reakciók kerültek a játékba, és még jobban előtérbe kerülnek a játékosok személyiségei, így a meccsek drámaibbak és intenzívebbek, mint valaha.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG