1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

MotoGP 24 - PlayStation 5 Játékok

MotoGP 24


  • Gyártó: Milestone

  • Megjelenés dátuma: 2024-05-02

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

21 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A 2024-es Motorkerékpáros Világbajnokság hivatalos játékaként a MotoGP 24 közelebb viszi a játékosokat a valódi sporthoz, mint valaha. Vadonatúj funkciókkal és még dinamikusabb játékmenettel a MotoGP 24 visszaadja a versenymotorozás minden izgalmát!

Az olasz Milestone által fejlesztett MotoGP 24 legnagyobb újdonsága a Pilótapiac (Riders Market), amelynek köszönhetően meglepő átigazolások történhetnek a mezőnyben. Bár a játék a hivatalos 2024-es MotoGP mezőnyt tartalmazza, a pilóták szezonról szezonra, sőt akár évad közben is csapatot válthatnak! Az új, minden eddiginél dinamikusabb karrier módban már nemcsak a győzelemért küzdhetsz, hanem a pilótapiacot is szemmel tarthatod, jobb ülés után nézve a következő szezonra. A játékon belüli, virtuális közösségi média oldalak is lökést adhatnak az átigazolási pletykáknak, amik aztán valóban meg is történhetnek.

A MotoGP 24 másik nagy újdonsága a versenybírói funkció. A virtuális bírák folyamatosan figyelik a játékos és a gépi ellenfelek viselkedését, nemcsak versenyen, hanem az edzéseken is, és automatikusan arányos büntetéseket osztanak. Sokat fejlődött a mesterséges intelligencia is, a MotoGP 24 gépi mezőnye élethű módon versenyzik, minden pilóta saját személyiséggel és stílussal rendelkezik a pályán, akárcsak a valóságban.

Adaptív nehézségi rendszerével a MotoGP 24 hozzád igazodik: dinamikusan állítható a nehézségi szint, így mindig, minden helyzetben izgalmas kihívást nyújt minden játékos számára. Állítsd be a vezetési segédleteket, és élvezd a motorversenyzést a saját ízlésed szerint! Látogass el a 2024-es szezon összes ikonikus helyszínére, és nyerd meg a Moto 3, Moto 2 és MotoGP bajnokságokat!

Bemutatkozik egy vadonatúj online multiplayer mód, a LiveGP Championships, amelyben a legjobb játékosok és legmagasabb szintű online versenyek kapnak helyet. Iratkozz fel a világranglistára, érj el minél jobb eredményeket, és győzd le a legjobb e-sportolókat két keréken!

Élethű látványvilággal és fizikával, dinamikus időjárási körülményekkel és testreszabható játékmenettel a MotoGP 24 mindenki számára elhozza a motorozás élményét. Csatlakozz a MotoGP virtuális mezőnyéhez, és válj bajnokká 2024-ben is!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG