1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

RiMS Racing - PlayStation 5 Játékok

RiMS Racing


  • Gyártó: Nacon

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

9 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Rims Racing az első olyan motorsverseny-szimulátor játék, amely kombinálja az élethű motorozás élményét a mérnöki munkával. Ülj rá a világ legerősebb motorjaira, és optimalizáld a teljesítményüket az alkatrészek cseréjével, és a telemetria adatok valós idejű elemzésével.

Egy versenyt nem kizárólag a pályán nyernek meg. Ebben a játékban többé kell válnod egyszerű motorversenyzőnél, és egy mérnök fejével kell gondolkodnod. A motor minden egyes tényezőjét észben kell tartanod, a megfelelő alkatrészekkel kell felszerelned, hogy elérd a maximális teljesítményt a Rims Racing hihetetlen karrier módjában.

A Rims Racingben a világ 8 legerősebb európai és japán sportmotorját vezetheted: Ducati Panigale V4 R, MV Agusta F4 RC, Aprilia RSV4, BMW M 1000 RR, Suzuki GSX-R1000R, Honda CBR1000RR, Kawasaki Ninja ZX-10RR és Yamaha YZF-R1. A fejlesztők ezeket a motorokat soha nem látott részletességgel alkották újra, közvetlen gyártói felügyelet mellett a legélethűbb élmény érdekében. Csiszolatlan gyémántok, amikből neked kell kihozni a maximumot!

Optimalizálj minden egyes motort korábban nem látott szimulációs rendszerben. A motorok összes alkatrésze szétszerelhető és karbantartható a versenyek után. Fejleszd a legkisebb alkatrészt is az teljesítmény növelése érdekében. Ismerd meg az utolsó csavart is. Válogass több, mint 500 hivatalos alkatrész közül, és szerezz új felszereléseket a versenyződ számára több, mint 200 hivatalos darab közül!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG