1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

GRID Legends - PlayStation 5 Játékok

GRID Legends


  • Gyártó: Electronic Arts

  • Megjelenés dátuma: 2022-02-25

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

6 990 Ft
Bruttó ár


Használt

4 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Codemasters népszerű autóverseny-sorozata, a GRID visszatér egy minden korábbinál látványosabb és izgalmasabb kalandra. A GRID Legends szebb, tartalmasabb és filmszerűbb elődjeinél, miközben megőrzi a sorozat hagyományait. Valódi autók volánja mögött küzdhetsz ellenfeleiddel egzotikus, gyönyörű helyszíneken, egy igazán epikus karrier módban.

A GRID Legends egyesíti a motorsportok kiszámíthatatlan világát, a hihetetlen változatosságot, és egy hangulatos történetet, amellyel az akció középpontjába kerülhetsz. Az új, történetes játékmód élőszereplős videókkal lesz még hangulatosabb. Találkozz kőkemény ellenfeleiddel, a boxutca titkaival, drámával a pályán és azon kívül.

Vezesd és szabd testre a GRID sorozat eddigi legnagyobb autókínálatát, a klasszikus túraautóktól az együléses formula autókon át akár a kamionokig. Versenyezz több, mint 130 pályán, köztük olyan történelmi helyszínekkel, mint Brands Hatch vagy Indianapolis, London és Strada Alpina. A játékban sok régi és új pálya megjelenik.

De létrehozhatod a saját GRID versenyeidet is, a drift eseményektől kezdve az elektromos autóversenyekig, amit csak szeretnél. Válassz időjárási körülmények és napszakok közül, és hívd ki barátaidat néhány izgalmas online futamra! Vagy töltsd le mások versenyeit, és néz meg, mit alkottak. A GRID Legends-ben csak a fantázia szab határt a száguldásnak!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG