1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarök (kiegészítő) - PlayStation 5 Játékok

Assassins Creed Valhalla Dawn of Ragnarök (kiegészítő)


  • Gyártó: Ubisoft

  • Megjelenés dátuma: 2022-03-10

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy A Dawn of Ragnarök kiegészítő használatához az Assassin’s Creed Valhalla alapjáték megléte szükséges – a csomag ezt nem tartalmazza. A dobozban kizárólag letöltőkód található!

Indulj új kalandra az Assassin’s Creed Valhalla világában a Dawn of Ragnarök kiegészítővel! Ez a sorozathoz valaha készült legnagyobb bővítmény, amely nemcsak új helyszínt, történetet és szereplőket vonultat fel, hanem több, mint 35 órányi izgalmas kampánnyal bővíti az alapjátékot.

Eivor, a játék főhőse kénytelen belebújni Odin, az északi isten bőrébe, hogy megvívjon egy új háborút. A törpök mitológiai világa, Svartalfheim invázió alatt áll. Jég- és tűzdémonok szállták meg ezt a gyönyörű helyet, és elrabolták Odin fiát, Baldrt is. A te feladatod, hogy bejárd ezt a soha nem látott világot, a föld alatti kohóktól az arany hegycsúcsokig, és beteljesítsd a sorsodat, mint az északi istenek vezére.

Sajátíts el hihetetlen, túlvilági képességeket. Vedd el a legyőzött ellenség tudását, és használd azok elpusztítására, akik az utadba állnak. Válts alakot, és gyilkolj hollóként, vagy éleszd újjá az ellenségeidet, hogy a te oldaladon harcoljanak. Változtasd át a bőrödet magmává, hogy megvédd magad a tűztől, szereld fel fegyvereidet a jég erejével, és használj eddig nem látott technikákat az akadályok leküzdésére.

Szállj szembe Jotunheim jégóriásaival, és Muspelheim tűzdémonaival. Ebben a bővítményben számtalan új ellenféltípus vár. Hatolj be az erődítményeikbe, és használd ellenük saját képességeiket. Az inváziós sereg élén maga Surtr áll, egy halhatatlan tűzóriás, Odin eddigi legádázabb ellenfele.

A Dawn of Ragnarök kiegészítő hatalmas területtel, izgalmas új történetekkel és több, mint 35 órányi nagyszabású játékmenettel egészíti ki az Assassin’s Creed Valhalla alapjátékot.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG