1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

WWE 2K22 - PlayStation 4 Játékok

WWE 2K22


  • Gyártó: 2k Games

  • Megjelenés dátuma: 2022-03-11

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

15 990 Ft
Bruttó ár


Használt

6 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Szállj ringbe újra, a WWE 2K22 segítségével! A világ legnagyobb és legnépszerűbb pankráció-sorozata visszatér, és nagyobbat üt, mint valaha!

A WWE 2K22-ben minden új. A játékmenet, a harcrendszer, a grafika, plusz új játékmódokkal és lehetőségekkel hozhatsz ki még többet kedvenc legendáidból. A WrestleMania világa még soha nem volt ennyire élethűen modellezve. Élvezd az igazán ütős hangulatot!

Szabadítsd el a legpusztítóbb támadásokat, ugrásokat, rúgásokat a legnagyobb, és eddigi legélethűbb WWE szupersztárok és legendák társaságában. Olyan karaktereket irányíthatsz, mint The Rock, Sasha Banks, Goldberg, „Stone Cold” Steve Austin, Brock Lesnar és sokan mások. Az új 2K Showcase módban pedig Rey Mysterio ikonikus karrierjének állomásait élheted át virtuális formában.

Bemutatkozik a MyGM mód, amelyben te lehetsz a WWE igazgatója. Vedd át a Raw, a Smackdown, az NXT és NXT UK szakágak vezetését, válogasd össze a legnagyobb WWE szupersztárok és legendák sorát, majd küzdj meg más igazgatókkal, hogy felépíthesd minden idők legnagyobb WWE univerzumát. Hozd létre a legnagyobb showműsorokat, szervezd meg a legnépszerűbb meccseket, és szolgáld ki a nézők igényeit. Ha pedig elindult a meccs, te is beugorhatsz a ringbe, vagy a háttérből irányíthatod az eseményeket. A választás csak rajtad áll!

A teljesen megújult karrier mód a MyRISE, amelyben egy férfi és egy női WWE sztár kalandját is átélheted. Válaszd meg a saját utadat, és játssz végig két nagyszerű történetet ebben a fantasztikus sportvilágban. Természetesen, ahogy eddig, úgy most is létrehozhatsz egy saját karaktert, és megküzdhetsz a sport legnagyobb trófeáiért, gépi és emberi ellenfelekkel szemben is.

Most először a sorozat történetében saját klánt is létrehozhatsz az új MyFACTION módban. Állítsd össze a legjobb csapatot, fejleszd a tagok képességeit, és vegyél részt velük heti kihívásokban.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG