1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Crysis Remastered - Nintendo Switch Játékok

Crysis Remastered


  • Gyártó: Crytek

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 990 Ft
Bruttó ár


Használt

7 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Crytek legendás belső nézetű lövöldözős játéka, a Crysis most már Nintendo Switch konzolra is elérhető, gyönyörűen felújítva! Húzd magadra a Nanoruhát, használd ki a sebességét, páncélzatát, erejét és álcázó képességét, és teljesítsd a küldetéseket minden alkalommal másképp. Alkalmazkodj egy állandóan változó környezethez, használj új taktikákat, és vedd át a kezdeményezést a harcmezőn a fagyott dzsungeltől az idegen környezetig mindenhol.

Szabd testre fegyvereidet: rengeteg felszerelés vár, amit szabadon felszerelhetsz a moduláris fegyverzetre, így valóban a saját ízlésednek megfelelően játszhatsz. A kísérleti fegyverektől az idegen eszközökig tucatnyi tárgy várja, hogy használatba vedd. Az élethű mesterséges intelligencia stratégiai gondolkodást és rugalmas játékstílust kíván. Támadd meg az ellenséget ott, ahol a legkevésbé számít rá!

Fedezd fel a Crysis lenyűgözően szép, nyílt világát! Vezess járműveket, pusztíts el szinte bármilyen tereptárgyat, és fordítsd a környezeti adottságokat a saját javadra!

A legendás kaland Nintendo Switch-en is tündököl, a hordozható konzol képességeihez igazított, felújított grafikával, és időtlen játékmenettel. Fedezd fel újra ezt a fantasztikus történetet, és vidd magaddal, ahová csak akarod!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ