1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

SIFU Vengeance Edition - PlayStation 5 Játékok

SIFU Vengeance Edition


  • Gyártó: Microids

  • Megjelenés dátuma: 2022-05-03

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árHasznált

8 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Sifu a Sloclap csapata, az Absolver alkotóinak új játéka, amely elődjéhez hasonlóan egy külső nézetes, verekedős akciójáték intenzív közelharci jelenetekkel. Lépj be egy kung-fu tanonc életébe, aki bosszúhadjáratra indul, hogy revansot vegyen családja gyilkosain. Egyedül van mindenki ellen – nincsenek barátai és szövetségesei, csak ellenségei. A kung-fu tudására kell hagyatkoznia a győzelem érdekében.

Látogass el a nagyváros különböző pontjaira: bandák által megszállt külvárosok, irodaépületek hideg folyosói várnak felfedezésre. Egy nap áll rendelkezésre, hogy végezz a számtalan ellenféllel. Minden hibádért az idő lesz az ár. A Sifu különleges harcrendszere rendkívül látványos ütközeteket tesz lehetővé, elképesztően élethű animációkkal és izgalmas kombinációkkal. Használhatod a körülötted lévő tárgyakat is: eldobható tárgyak, eszkábált fegyverek, ablakok és párkányok… Csak a fantáziádra van bízva, hogyan küzdesz. Az ellenfél biztosan nem fog kegyelmezni…

Élj át egy különleges kalandot, amihez foghatót biztosan nem találsz egykönnyen. A Sifu világa emlékezetes és kőkemény kihívást biztosít, a sikerélmény azonban kárpótol mindenért. Legyél a kung-fu mestere!

A Sifu Vengeance Editionnel az alapjáték mellett számos extra is a tiéd lehet. A csomag tartalmaz egy exkluzív fémtokot, művészeti könyvet, három litográfiát, és a játék digitális zenei anyagát is.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG