1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Evil Dead The Game - PlayStation 5 Játékok

Evil Dead The Game


  • Gyártó: Saber Interactive

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

4 990 Ft
Bruttó ár


Használt

3 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Éld át Ash Williams és a legendás Evil Dead (Gonosz Halott) franchise más ikonikus szereplőinek kalandjait az Evil Dead: The Game segítségével! Működj együtt társaiddal a túlélés érdekében, vagy tedd próbára magad az intenzív egymás elleni, PvP játékmódban. Fedezd fel a helyszíneket, zsákmányolj, amit csak tudsz, és keresd meg a küldetések teljesítéséhez fontos tárgyakat a horrorsorozat hivatalos videójáték feldolgozásában, amely tartalmazza a három eredeti Gonosz Halott film, plusz az Ash vs Evil Dead tévésorozat szereplőit is.

Olyan karakterek bőrébe bújhatsz, mint Ash, Scotty, Lord Arthur, Kelly Maxwell és sokan mások, akik hangját részben az eredeti színészek adják! Játszhatsz a jó vagy a gonosz oldalon is. Harcolj az élőhalottak hordái ellen, vagy vedd át a démonok szerepét, és vadássz Ashre és a többiekre, hogy elrabold a lelküket. Bármelyik film vagy sorozat világába lépsz is be, a látványos grafika és az élethű fizika gondoskodik róla, hogy minden korábbinál jobban átélhesd ezt a semmihez sem hasonlítható, ikonikus horror univerzumot.

Természetesen egyetlen kooperatív lövöldözős játék sem létezhet ütős fegyverek nélkül, így az Evil Dead: The Game is számtalan opciót kínál. Lefűrészelt csövű sörétes puska, láncfűrész, kasza és sok más felszerelés ad lehetőséget a véresen szórakoztató pusztításra. Számolj le a sötétség erőivel egyszer és mindenkorra – vagy szerezd meg a túlélők lelkét, és vedd át a világ irányítását!

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ