1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Resident Evil Village Gold Edition - PlayStation 5 Játékok

Resident Evil Village Gold Edition


  • Gyártó: Capcom

  • Megjelenés dátuma: 2022-10-28

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

11 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A túlélő horror játékok új generációja emelkedik fel a Resident Evil Village képében, amely a legendás Resident Evil sorozat nyolcadik része. Az RE Engine által hajtott ultraélethű grafikának köszönhetően olyan élményben lehet részed, mint még soha. Harcolj a túlélésért egy faluban, ahol minden sarkon veszélyek leselkednek rád.

Évekkel a Resident Evil 7: Biohazard tragikus eseményei után Ethan Winters új életet kezdett feleségével, Miával, és végre békében élhet, maga mögött hagyva a múltat. Hamarosan azonban Chris Redfield, a korábbi Resident Evil történetek egyik főszereplője zavarja meg az életüket. A zavarodott Ethan egy új és borzalmas rémálom kellős közepébe csöppen, ahol válaszokat kell találnia az események kiváltó okaira. Ez minden szempontból a túlélő horror játékok új generációja, rémisztően élethű látvánnyal, és soha nem látott megoldásokkal.

A Resident Evil Village Gold Edition három fantasztikus újítással emeli még magasabbra a legendás kaland minőségét! A külső nézetnek köszönhetően új perspektívából élheted át a történetet, a klasszikus, a főhős válla fölé helyezett kameraállásból! A The Mercenaries: Additional Orders játékmódban új pályák és új játszható karakterek várnak: Chris Redfield, Karl Heisenberg és maga Alcina Dimitrescu! Végül egy új fejezetet is átélhetsz a Shadows of Rose kiegészítővel, amely 16 évvel a fő játék eseményei után, Rosemary Winters rémisztő történetét követi nyomon egy új, rejtélyes világban.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG