1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Soulstice Deluxe Edition - PlayStation 5 Játékok

Soulstice Deluxe Edition


  • Gyártó: Modus Games

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1490 Ft

Új

12 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Fedezz fel egy titkos rejtélyekkel teli, sötét világot a Soulstice játékban, amely egy külső nézetes, izgalmas akció-RPG! Sajátítsd el a szerteágazó harcrendszert, és tedd magadévá a két nővér kettős erejét ebben a felnőtté váláshoz kapcsolódó, tempós akcióval, elvetemült gonosztevőkkel és lélegzetelállító főellenségekkel megspékelt fantasy történetben.

A Keidasi Szent Királyságban felbomlott a rend, amikor brutális, Lidércnek nevezett teremtmények özönlötték el a földet, azzal fenyegetve, hogy felzabálják az élőket. A lidércek megrontják áldozataikat és még a testüket is megszállhatják, ezzel az egyszerű emberekre vadászó, megállíthatatlan ragadozó szörnyeteggé változtatva őket. Csak a „kimérák”, vagyis a két lélek egyesüléséből születő hibrid harcosok menthetik meg az emberiséget.

Briar és Lute egy ilyen kiméra testvérpár. Az átalakulással Briar emberfeletti erőre és tűrőképességre tett szert, míg Lute, aki feláldozta magát, hogy lelkét a másikéhoz kösse, misztikus erőket megmozgató szellemmé vált. Használd képességeiket a harcban, és győzd le a világra leselkedő veszélyeket! A két főszereplő párhuzamosan irányítható, a kaland során pedig egyre újabb és jobb fegyvereket találhatsz. Fedezd fel a romokban heverő Ilden városát, ahol a csaták mellett titkokat, logikai feladványokat és kincseket is találhatsz!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG