1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Bayonetta 3 - Nintendo Switch Játékok

Bayonetta 3


  • Gyártó: Platinum Games

  • Megjelenés dátuma: 2022-10-28

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

16 890 Ft
Bruttó árHasznált

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A 2014-es második részt követően a Bayonetta 3 még izgalmasabb helyszínekkel és akcióval tér vissza, egy mindent elsöprő kalandjáték formájában! A legendás hősnő, Bayonetta vadonatúj helyszíneket jár be ebben a fantasztikus akció-kalandban. Új öltözékkel és ismerős hajviseletével a címszereplő boszorkánynak egy rejtélyes gonosszal kell felvennie a harcot, ikonikus pisztolyai és az időlassítás képességének segítségével. Most az ember alkotta biofegyver, a Homonculi jelenti a célpontot.

Használd Bayonetta új képességét, a Demon Masquerare-t, amely a fegyverében lakozó démonnal köti össze a főhőst, ezáltal új mozdulatok és kombók válnak elérhetővé. De mindenki kedvenc boszorkánya ezúttal olyan démonokat is meg tud idézni harc közben, mint Gomorrah, Malphas és Phantasmaraneae, hogy az összecsapások még extrémebbé és látványosabbá váljanak.

Harcolj Tokió utcáin, Kína hegyvidékén, és sok más, eddig nem látott helyszínen! Utad során a Bayonetták titkos társaságával is találkozhatsz. Bayonetta mellett ráadásul egy másik szereplő, Viola is feltűnik, egy gyakorló boszorkány, aki kardja mellett a démon Chesire segítségét is igénybe veszi a harctéren. Tárd fel az új rejtélyeket, ismerd meg Bayonetta sorsát, és azt, hogy ez a természetfeletti szövetség elég lesz-e a világ megmentéséhez!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ