1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Wild Hearts - PlayStation 5 Játékok

Wild Hearts


  • Gyártó: Electronic Arts

  • Megjelenés dátuma: 2023-02-17

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

21 990 Ft
Bruttó ár


Használt

8 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Wild Hearts egy különleges vadászós játék az Omega Force, a Dynasty Warriors sorozat alkotóinak produkciójában. Utazz el egy egyedi világba, és vedd fel a harcot félelmetes szörnyetegekkel, és magával a természettel. Vadássz a halálos teremtményekre egyedül, vagy barátaiddal együtt, kooperatív módban.

A játék története egy korábban virágzó bolyón, Azuma világában játszódik, ahol a Kemono szörnyek garázdálkodnak. Sokáig úgy tűnt, senki sem veheti fel a harcot a végtelen erejükkel. Csakhogy egy nap érkezik egy vadász, gyilkos fegyverekkel és a Karakuri nevű ősi technológiával, amellyel megfordítható a háború menete.

Éld túl a hatalmas, természeti erőkkel felvértezett bestiák támadásait, ismerd ki a módszereiket, és használd a Karakurit és fegyvereidet a becserkészésükhöz. Te vagy az egyedüli, aki használni tudja ezt a különleges technikát. Alakítsd át a környezetet ideális vadászmezőkké, és sújts le a Kemonókra.

Minél többet vadászol, annál többet fejlődsz. Hozd létre a saját karakteredet, majd gyűjts alapanyagokat a vadászatok során, hogy új fegyvereket és páncélokat készíthess, amikkel még nagyobb szörnyeket ejthetsz el. Nem kell egyedül vadásznod! Akár két másik barátod oldalán is megteheted, az online kooperatív mód segítségével.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ