1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Aliens Dark Descent - PlayStation 5 Játékok

Aliens Dark Descent


  • Gyártó: Focus Home Entertainment

  • Megjelenés dátuma: 2023-06-20

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

9 990 Ft
Bruttó ár


Használt

6 490 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Ebben az új kalandban te vagy a parancsnok, a katonák pedig a fegyvereid. Járj be hatalmas, nyílt pályákat, és csapatod segítségével pusztítsd el a rátok támadó idegeneket. A könnyen kezelhető irányításnak köszönhetően egyetlen gombbal oszthatsz parancsokat a többiek számára. Nem árt óvatosnak lenned, az ellenség ugyanis alkalmazkodik a taktikádhoz, a halál pedig örökre szól. Törj új utakat a túlélés érdekében, keress rejtett ösvényeket, alakíts ki biztonságos zónákat, és telepíts mozgásérzékelőket. Az Aliens: Dark Descent világa állandó, a döntéseid pedig véglegesen hatással vannak minden helyszínre.

A csapatban lévő katonák mind testre szabhatók különböző kasztokkal. Fejlődj, lépj szinteket, és ossz ki speciális feladatokat a katonák részére egyedi képességekkel, és rengeteg fegyverrel, páncélokkal és egyéb felszerelésekkel. A küldetések mind halálos környezetben zajlanak, így katonáidnak minden segítségre és eszközre szükségük lesz. Fejleszd a központi bázisodat, alkoss új technológiákat, hogy a csapat a lehető legjobb felszereléssel vonuljon csatába. Oszd be jól az erőforrásokat, mert a legokosabb ellenséget kell legyőznöd, ami az emberiséget valaha fenyegette.

Az Aliens: Dark Descent eredeti történetében felbukkannak a filmekből ismert Xenomorph szörnyek, idegen katonák és királynők, ellenséges emberi osztagok, és egy olyan ellenféltípus, ami teljesen új az Alien franchise-ban. Küldetésről küldetésre haladva változtathatsz a stratégián, és folyamatosan gondoskodnod kell a katonák épségéről, mert az egyes karakterek elvesztése örökre szól. Harcosaidat öt kasztból válogathatod össze, és több tucat egyedi képességet fejleszthetsz ki hozzájuk, nem beszélve a fegyverek és más eszközök tucatjairól.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG