1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Just Dance 2024 Edition - Nintendo Switch Játékok

Just Dance 2024 Edition


  • Gyártó: Ubisoft

  • Megjelenés dátuma: 2023-10-24

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

19 990 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Csak letöltőkódot tartalmaz – A doboz nem tartalmaz lemezt. A kód beváltásához internetkapcsolat, Ubisoft-fiók és Playstation™ Network felhasználói fiók szükséges.

Táncolj, és ossz meg izgalmas pillanatokat egész évben a minden idők top 1 zenés játékával.

A Just Dance 2024 Edition 40 zenét tartalmaz a legújabb slágerektől a közkedvelt klasszikusokig, köztük „Flowers” Miley Cyrus-tól, „Tití Me Preguntó” Bad Bunny-tól, „How You Like That” BLACKPINK-től, és „I Want to Dance With Somebody (Who Loves Me)” Whitney Houston-tól!

Bővítsd ki élményeidet a Just Dance®+-szal!* Oldd fel az egy hónapos ingyenes próbaidőszakot a játékkal, és férj hozzá zeneszámok százaihoz!

Jellemzők

TELJESEN ÚJ ZENESZÁM LISTA, UNIVERZUM, ÉS KARAKTEREK

A Just Dance 2024 Edition 40 új számot, és világot tartalmaz. Toplistás slágereket, virális internetes számokat, és eredeti zenéket. A zeneszám lista változatos műfajokat, időszakokat tartalmaz: latin, rock, hip-hop, K-pop. Ez a kiadás tele van olyan zenékkel, amiket imádsz! Fedezz fel magával ragadó, élettel teli zenés világokat egyedi karakterekkel minden zenéhez a Just Dance-ben!

EGY PLATFORM RENDSZERES FRISSÍTÉSEKKEL

Most, egy teljesen online, szórakoztató platformon a játék rendszeresen frissített új zenékkel, és jutalmakkal vár az év során. Függetlenül, hogy te, vagy barátaid a 2023-as, vagy 2024-es kiadással játszotok, ugyan ahhoz a platformhoz csatlakoztok, így együtt tudtok táncolni. Ha mindkét kiadásod megvan, akkor az összes tartalom egy helyen található.**

EGÉSZ ÉVES TARTALMAK, HOGY JÓL SZÓRAKOZZ

Vegyél részt szezonális eseményekben ingyenes zenékkel, és lejátszási listákkal limitált ideig. Minden szezon valami új, és izgalmasat tartogat, egy dedikált előrehaladási mutatót, és új jutalmakat. Nyerj avatárokat, háttereket, névtáblákat, és álneveket, hogy személyre szabhasd a Dancer Cardodat és felvágj vele a játékban.

HASZNÁLATA PLAYSTATION & XBOX PLATFORMON: Egy okostelefon és a Just Dance 2024 Edition kontroller applikáció szükséges a játékhoz – további kiegészítőkre nincs szükség!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG