1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1 - PlayStation 5 Játékok

Metal Gear Solid Master Collection Vol. 1


  • Gyártó: Konami

  • Megjelenés dátuma: 2023-10-24

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


A Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1 kiadással visszatér a lopakodós akciójátékok eredeti legendája! A Konami gyűjteményében nem kevesebb, mint 7 eredeti Metal Gear játék kapott helyet, plusz rengeteg izgalmas extra, ami garantáltan elkápráztatja a sorozat rajongóit. Hatolj be ellenséges erődítmények falai közé mindenhol a világon, teljesítsd a küldetéseket lopakodva, és éld át újra a Metal Gear sorozat hihetetlen történetét!

A Volume 1 gyűjteménnyel visszatérhetsz egészen a legendás sorozat kezdetéig, hiszen a legelső Metal Gear játékokat is kipróbálhatod. A PlayStation 1-re megjelent Metal Gear Solidban a különleges VR küldetések is megtalálhatók, a második és harmadik részek pedig HD grafikával élvezhetők. Emellett minden játék tartalmaz egy virtuális forgatókönyvet, amivel még jobban megismerhetők a szereplők.

A Metal Gear Solid: Master Collection Vol.1-ben a következő játékokat találod eredeti formájukban:

Metal Gear; Metal Gear (NES/FC verzió); Snake’s Revenge; Metal Gear 2: Solid Snake; Metal Gear Solid (+ VR küldetések); Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty (HD változat); Metal Gear Solid 3: Snake Eater (HD változat).

Bónusz videók: Metal Gear Solid és Metal Gear Solid 2 digitális grafikus novellák.

 

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG