1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

EA Sports UFC 5 - PlayStation 5 Játékok

EA Sports UFC 5


  • Gyártó: EA Sports

  • Megjelenés dátuma: 2023-10-27

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 990 Ft
Bruttó árHasznált

14 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Az EA SPORTS UFC 5 formájában visszatér a videójáték-világ legélethűbb küzdősportos sorozata. A továbbfejlesztett Frostbite motor segítségével páratlan látvány, élethű animációk és sérülésmodell, valamint játékmeneti újítások teszik még izgalmasabbá a Nyolcszögben zajló csatákat.

Az UFC 5 a hagyományos UFC élmény jelentős kibővítése, melynek legfőbb újdonsága a Fight Week (Harci Hét) kihívások, funkciók és események. Játssz minél többet, hogy izgalmas jutalmakat szerezz, beleértve játékbeli pénzt, profil testreszabási elemeket, kozmetikai extrákat és Alteregókat. Emellett a Profil Kihívások teljesítésével tapasztalati pontokat szerzel, melyekkel fejlesztheted a harci kártyádat is.

Az egyjátékos karrier mód mellett a játékosok visszajelzései alapján az UFC 5-ben bevezetésre került a Online Karrier is. Képességalapú matchmaking, különböző kategóriák, amelyekben más-más karakterekkel vehetsz részt, előrehaladási rendszer és bajnoki címek várják azokat, akik a világ legjobb játékosai ellen tennék próbára tudásukat.

Az UFC 5 játékmenete realisztikusabb, mint valaha. Az új sérülésmodell hihetetlen és riasztó élethűséggel adja vissza a vágások, zúzódások és dagadások látványát. A harcosok arcán több, mint 64.000 lehetséges kombinációban jöhetnek elő az arcsérülések, amelyek befolyásolják a karakterek képességeit is. Az élethű sérülés élethű következményekkel jár. Ha az egyik harcos komoly sérülést szerez – például eltörik az orra, vagy bedagad a szeme – a bíró közbelép, és behívja az orvost a pályára.

Játssz taktikusan, vadonatúj mozdulatokkal! Az UFC 5-ben eddig nem látott animációkat láthatsz. Könyöklések, pörgő támadások, újfajta ütések, rúgások, térdelések. A továbbfejlesztett fogásoknak köszönhetően eltűntek a csatákból a minijátékok, a földharc is simább, gyorsabb és élethűbb, mint valaha.

A továbbfejlesztett Frostbite grafikus motornak köszönhetően soha nem látott grafikában és prezentációban gyönyörködhetsz. Dinamikus bevilágítás, még élethűbb harcosok, még valósághűbb haj- és ruhafizika teszi látványosabbá az összecsapásokat. Ha kiütéssel győzöl, az utolsó mozdulatokat szuperlassítva, filmszerű kameraállásokból nézheted vissza. A vadonatúj folyadék- és részecske effektusoknak köszönhetően pedig a harc plasztikusabb és kézzelfoghatóbb, mint valaha, a vér és az izzadság pont úgy viselkedik, mint a valóságban.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG