1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Like A Dragon - Infinite Wealth - PlayStation 5 Játékok

Like A Dragon - Infinite Wealth


  • Gyártó: SEGA

  • Megjelenés dátuma: 2024-01-26

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

15 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Sega és az RGG Studio régóta futó Like a Dragon (korábban Yakuza) sorozatának nyolcadik fővonalbeli epizódja a Like a Dragon: Infinite Wealth, amely a hetedik rész, a Yakuza: Like a Dragon eseményeit folytatja nem mindennapi módon. Ebben a hatalmas szerepjátékban két jól ismert hős, Ichiban Kasuga és Kazuma Kiryu fog össze a sors akaratából, hogy megküzdjenek egy sötét fenyegetéssel egy epikus és érzelmes, mindazonáltal rendkívül vicces és drámai történetben.

Ichiban Kasuga, akit a hetedik részben ismerhetett meg a nagyközönség, ügyes-bajos dolgainak eredményeként Hawaii szigetén találja magát – pénz és ruhák nélkül! Azért, hogy kifizethesse adósságait, és leszámoljon ellenfeleivel, segítségre lesz szüksége. Kazuma Kiryu ebben a részben kap utoljára főszerepet, egy megtört emberként, aki élete utolsó napjaiban is a harcot választja… A két eltérő személyiségű, mégis rendkívüli módon szerethető főszereplő barátsága és bajtársiassága adja a Like a Dragon: Infinite Wealth alapján, amely érzelmi hullámvasútra és epikus lezárásra hívja a Yakuza sorozat minden rajongóját.

Folytatva az előző rész játékmenetét, a Like a Dragon: Infinite Wealth is egy körökre osztott harcrendszerrel működő, nagyszabású szerepjáték, továbbfejlesztett mechanikákkal. Élvezd a páratlanul gyors, izgalmas, dinamikus RPG csatákat, ahol az egész harctér fegyverré alakítható, minden tereptárggyal, amit csak látsz! Fejleszd csapatod tagjait, szerezz új kasztokat és foglalkozásokat, amik új, extrém képességekkel ruházzák fel a harcosokat! Szabd testre karaktereidet, és győzd le a legkeményebb ellenfeleket a legbizarrabb, legpusztítóbb kombókkal!

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG