1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Pacific Drive Deluxe Edition - PlayStation 5 Játékok

Pacific Drive Deluxe Edition


  • Gyártó: Kepler Interactive

  • Megjelenés dátuma: 2024-04-09

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

14 490 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


A Pacific Drive egy futamalapú, belső nézetes autós túlélőjáték, amelyben az autód az egyetlen társad. Navigálj amerika észak-nyugati részének szürreális újragondolásában, és nézz szembe természetfeletti veszélyekkel, miközben Olympia elzárt zónájába merészkedsz. A "road-like" játékban minden egyes menet a vadonba egyedi és furcsa kihívásokkal jár, miközben helyreállítod és fejlesztheted az autódat egy elhagyott garázsból, amely a bázisodként szolgál. Gyűjts értékes nyersanyagokat, és vizsgáld meg, mit hagytak hátra a Zónában; oldj meg egy rég elfeledett rejtélyt, miközben pontosan megtanulod, mi kell ahhoz, hogy túlélj ebben a kiszámíthatatlan, ellenséges környezetben.

A Zónában az aranyszabály az, hogy " ha semmit nem kockáztatsz, semmit nem nyersz" - bizonyos anyagokat csak a legveszélyesebb helyeken lehet megtalálni. Légy okos odakint, és ne vesztegesd az idődet - hosszú lesz az út.

A te autód, a te módszered - gyűjts nyersanyagokat, hogy új felszereléseket készíts, és konfiguráld a kocsidat, ahogyan csak akarod. Kísérletezz különböző modokkal és autóalkatrészekkel, hogy navigálj a veszélyes tájon, és közben jól is nézz ki.
Menekülj a vihar elől, miközben furcsa veszélyekkel nézel szembe egy olyan világban, amely minden egyes utaddal változik.
Fejtsd meg a Zóna rejtélyét és a jelenségek mögötti anomália titkait.
Az eredeti zenét Wilbert Roget, II szerezte, és több mint 15 licencelt dalt tartalmaz.

A Deluxe Edition egy kifordítható borítót, egy egyedi tokot, egy naplót, három kártyát és digitális tartalmakat foglal magába.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG
ELŐRENDELHETŐ