1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

F1 24 - PlayStation 4 Játékok

F1 24


  • Gyártó: EA Sports

  • Megjelenés dátuma: 2024-05-31

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Új

26 480 Ft
Bruttó árISMERTETŐ:


Légy a világ 20 legkiválóbb autóversenyzőjének egyike az EA SPORTS F1 24 játékban! A 2024-es FIA Forma-1 Világbajnokság hivatalos játéka megújult karrier móddal, dinamikus irányítási modellel, rajongói bajnoksággal és természetesen a teljes 2024-es tartalommal vár. Itt megtalálod az összes pilótát, csapatot és autót a legfrissebb festésekkel, valamint az összes versenypályát a 2024-es versenynaptárból.

Szabadítsd el a benned lakozó világbajnokot! Most először az F1 játékok történetében, a megújult Karrier móddal valóban átélheted egy igazi Forma-1-es versenyző életét. Válaszd ki az egyik kedvencedet, és növeld tovább az eredménylistáját, hozz vissza legendás pilótákat a Forma-1 múltjából, vagy hozd létre saját karakteredet, és kezdd újoncként a karrieredet. A vadonatúj Karrier módban új értékelési rendszer, titkos megbeszélések, szezonokon átívelő rivalizálások és sok-sok egyéb újdonság vár.

Az EA SPORTS F1 24-ben mutatkozik be az új Dinamikus Irányítás, amely az eddigi legélethűbb versenyélményt adja vissza a pályán. Teljesen megújult a kerékfelfüggesztések viselkedése, fejlődött a gumimodell és az aerodinamika, az autó és a motor beállításaihoz pedig új paraméterek érhetőek el. Az F1 24-ben jobban a saját vezetési stílusodhoz igazíthatod az autókat és a stratégiát.

További újdonság az F1 24-ben a Challenge Career (Kihívás Karrier) mód, amely az F1 játékosközösség számára epizodikus tartalmat kínál, mini kihívásokkal és helyzetekkel, amik próbára teszik a vezetési tudásodat egyedi események és kihívások során. Teljesítsd ezeket az eseményeket, és érd el a legjobb eredményt a közösségi világranglistákon. A közösségi média felületeken ráadásul szavazhatsz is a jövőbeni tartalmakat és epizódokat illetően!

És ez még nem minden! Az F1 24 „My Team” karrier módjában létrehozhatod saját Forma-1-es csapatodat, hogy ne csak versenyzőként, hanem csapatvezetőként is elhódítsd a világbajnoki címet. Játssz másokkal a cross-platform támogatású multiplayer módokban, és csatlakozz ligákhoz a Codemasters RaceNet rendszeren keresztül, ahol további egyedi események és bajnokságok várnak.

Ajánlatunk
ÚJDONSÁG