1082 Budapest, Corvin köz 4. |
+36707767875 +3616134318 |
info@gamertech.hu

Sony PlayStation Vita PS Vita Slim Wifi - PS Vita Játékkonzol

Sony PlayStation Vita PS Vita Slim Wifi


  • Gyártó:

  • Szállítási idő: maximum 2 nap (GLS)

  • Szállítási díj: 1790 Ft

Használt

59 990 Ft
Bruttó ár


ISMERTETŐ:


Nem elég, hogy a Sony egy olcsóbb, könnyebb és vékonyabb modellt dobott piacra a PlayStation Vitából, összeállítottak egy olyan bundle csomagot is, aminek az akciójátékok szerelmesei biztosan nem tudnak majd ellenállni.

PS Vita Slim (Wi-Fi) Action Mega Pack + 8 GB-os Memóriakártya tartalma:

PS Vita Slim (Wi-Fi) alapgép

Action Mega Pack Voucher

8 GB-os Memóriakártya

USB kábel

AR kártyák

Hálózati töltőadapter

Hálózati kábel

Injustice Gods Among Us Ultimate Edition

Egy minden eddiginél tartalmasabb kiadásban jelent meg újra a népszerű DC képregényekből és -filmekből ismert szuperhősöket a középpontba állító Injustice: Gods Among Us, ami a verekedős játékok legszebb hagyományait kívánja képernyőnkre varázsolni, méghozzá olyan szereplőkkel, mint Batman, Superman, Flash, Joker vagy éppen Wonder Woman. A cél, hogy kiderüljön végre: vajon ki a legerősebb harcos a DC univerzumában?

Batman Arkham Origins Blackgate

A Batman Arkham Origins Blackgate, mint az Arkham Origins önállóan is értelmezhető mellékszála a hordozható konzolokat célozza meg néhány órányi extra játékidővel, valamint azokat a rajongókat, akik szeretnék tudni, hogy mi is történt a játék fináléját követően. A Blackgate története ugyanis éppen ott veszi kezdetét, ahol az Batman: Arkham Origins abbamarad, ennek köszönhetően hősünk kideríti, hogy a korábbi börtönlázadás sokkal több volt egy egyszerű felkelésnél, és elhatározza, hogy ha törik, ha szakad, de kideríti az igazságot.

PlayStation All-Stars Battle Royale

Ha szeretted volna egy közös játékban viszontlátni Kratos-t, Nathan Drake-t, Big Daddy-t és Sly Cooper-t, a PlayStation All-Stars Battle Royale tökéletes választás lehet számodra, a Sony legújabb játéka ugyanis egymásnak ereszti a legismertebb hősöket egy komoly csetepaté erejéig!

God of War Chains of Olympus

Kaszabold le a görög mitológiavilág szörnyetegeit, szerezz legendás fegyvereket, és ismerd meg Kratos történetét a God of War Chains of Olympus-ban! Új kihívások, fejtörők és ellenfelek várnak rád a népszerű God of War sorozat ezen epizódjában.

Killzone Liberation

A sztori szerint Jan Templar személyében kell a gonosz Helghast csoport által fogvatartott túszokat kiszabadítani. Természetesen nem bújkálva: fegyverek komoly armadájával a kezünkben kell írtanunk a Helghast katonáit. A történet két hónappal az első rész után folyik.

 

A PS Vita Slim Action Mega Pack ugyanis már a legújabb PlayStation Vita-modellt tartalmazza, amely hiába lett összességében kisebb és kompaktabb, erőforrásait tekintve még mindig a legerősebb hordozható konzolnak tekinthető a piacon, ami elképesztő látványvilágot és rendhagyó irányítást garantál minden egyes videojátékhoz. Előbbit erős hardverének, utóbbit pedig az érintőképernyőként is funkcionáló kijelzőnek köszönheti, de a beépített giroszkóppal még mozgásunkkal is segíthetünk az irányításban.A kérdéses bundle képében a konzol mellett ráadásul most rögtön öt fantasztikus videojátékhoz is hozzájuthatunk, így a legpergősebb és legjobb alkotásokba vethetjük bele magunkat a vásárlást követően, méghozzá olyan nagyszerű címekkel, mint az Injustice Gods Among Us Ultimate Edition, a Batman Arkham Origins Blackgate, a PlayStation All-Stars Battle Royal, a God of War Chains of Olympus vagy a Killzone Liberation.

Ajánlatunk
AKCIÓ
ÚJDONSÁG